JORNADA FORMATIVA DE PLANES WEB

JORNADA FORMATIVA DE PLANES WEB

 

CURS-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, convida a participar en el curs “Dissenya la teva plana web amb wordpress i gestiona-la tu mateix”.
Aquesta curs formatiu  té una durada de 20 hores, dividit en cinc dies, 4h cada dia,  i el seu objectiu és capacitar als assistents a crear la seva pròpia pàgina web, ja sigui un bloc, un magazine o un web corporatiu a través del programa WordPress. Es tractaran tots els continguts, des de l’allotjament i el domini web, passant per la gestió de continguts i el manteniment de la mateixa. Es tractarà d’un curs pràctic on els assistents aprendran els conceptes a l’aula i podran practicar entre sessió i sessió en una web creada expressament per al curs, per poder fer i desfer tots els continguts apresos durant la sessió.
Les sessions es portaran a terme a l’aula de formació de Guíxols Desenvolupament (carrer Enamorats 65-99 pis 1) durant cinc dies: de les 9:30h. a  les 13:30h. els dilluns 13, 20 i 27 d’abril i 4 i 11 de maig, a càrrec del Sr. Xavier Romo, consultor de l’Aula de  formació.
Aquesta sessió és gratuïta i les places són limitades, pel què es prega confirmació d’assistència al curs abans del dia 10 d’abril.
Les persones interessades en participar aquesta formació han de contactar amb l’Àrea de Promoció econòmica i Ocupació al telèfon 972 32 70 33. També es pot confirmar via correu electrònic a sae@guixols.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.