III ENTREGA DE NOVES GANXONERIES

III ENTREGA DE NOVES GANXONERIES

 

GANXONERIES-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu Un altre cop AFOCO (Associació per a la Formació Continuada) i l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols tornen a rodar una nova entrega de les Noves Ganxoneries. Aquesta vegada el tema de referència seran les sales de festa, les discoteques i els anomenats “ye-yés”, nois i noies que  freqüentaven aquests locals d’oci i diversió o que formaven part de la volada de conjunts de música Pop que van sorgir a l’època, entre principis dels 60 i passats els mitjans dels 70.
La primera part es va enregistrar el passat 19 de febrer a l’Arxiu Municipal i es tracta d’una entrevista a l’Enric Àguila, president de l’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60, col·leccionista i profund coneixedor del tema, en què a partir de la coversa amb Sònia Rodríguez, professora de l’Escola d’Adults, fa tot un recorregut pel locals de Sant Feliu de garbí fins a llevant, passant per, entre d’altres, l’Hotel Piscina, Embassy, l’Amura, Casa Pedro, La Gàbia d’Or, La Venta el Toro, La Cova, River Club, Las Vegas, etc.
La segona i tercera part del vídeo, estan en procés de preproducció. Es tracten, respectivament, d’una taula rodona entre membres de conjunts de l’època i el rodatge d’una anècdota, l’acció de la qual es desenvoluparà a la sala de festes “Las Vegas” amb la participació de The Hound Dogs.
L’estrena del vídeo final, que portarà per títol “ Noves Ganxoneries III: Sales de Festes, Discoteques i “Ye-yes”, està prevista per al 18 de juny d’enguany dins dels actes de la Setmana Cultural de l’Escola d’Adults.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.