S’Agaró tindrà una antena telefònica nova

S’Agaró tindrà una antena telefònica nova

 

S'Agaró. Antena semiprovisional de telefonia mòbil instal·lada a la part alta de s'Agaró vell, tocant a Pinell, i que serà substituïda per un nou equip radioelèctric en un solar tret a concessió pel consistori  Careto: No  Foto: Emili Agulló 1290#eagullo

Segons Informa El Punt Avui El ple de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha donat llum verd –amb els vots del govern de CiU i el PP i el suport d’ERC– a la concessió d’una petita porció de terreny per instal·lar una antena de telefonia mòbil a s’Agaró. El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Josep Maria Solé, va explicar que l’equipament substituirà els equips que actualment funcionen a la confluència dels carrers Pinell i Pere Quart, en un espai que s’urbanitzarà pròximament.

Solé va argumentar que l’antena és “necessària” per “afavorir que no hi hagi zones fosques de cobertura”. Per això s’ha optat per situar-la a prop, quaranta metres més al sud a la confluència del mateix carrer Pinell amb l’escalinata que el connecta amb el carrer Josep Ensesa i Gubert, a la part alta de la urbanització de la Gavina. L’operador que guanyi la concessió haurà d’abonar un cànon anual de 24.000 euros, tot i que el consistori vol fomentar que la instal·lació sigui compartida amb altres companyies per evitar que calguin més antenes.

El PSC i ICV es van abstenir. El portaveu socialista, Maurici Jiménez, va justificar que l’antena pot fer fins a 20 metres d’alt i va suggerir que seria convenient demanar un estudi d’impacte, tot i que no és preceptiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.