Butlletí d’Informació Municipal núm. 13

Butlletí d’Informació Municipal núm. 13

 

62d8a0a826023e1f0111f69f3b6a2d59_L

Publicada l’edició d’hivern i primavera de 2015

Nova edició del Butlletí d’Informació Municipal –núm. 13- amb 5.500 exemplars, corresponent al període d’hivern i primavera, que es lliura a les llars del municipi mitjançant el servei públic de Correus. També es pot trobar a les diverses dependències de l’ajuntament, i hi ha una versió digital al lloc web del ciutadà. El reportatge d’obertura, sempre centrat en un àmbit municipal, està dedicat a la tasca de l’àrea de Joventut.Hi ha un reportatge central sobre la instal·lació de la xarxa de videovigilància, i cinc de més breus a l’entorn del pressupost i les ordenances municipals, el servei d’orientació per a emprenedors, els espais familiars, la recollida selectiva de residus comercials, i les escoles municipals d’art i música. També dues seccions de notícies, una entrevista (al platjarenc Jordi Gamito, especialista en curses de muntanya), i un reportatge fotogràfic de les colles locals participants al Carnaval d’enguany.

El racó de la memòria, proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica-, la descoberta d’un indret del municipi, ha escollit una vista de l’antic camp de futbol de Castell d’Aro. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten l’Associació de Tapís, l’Associació de Veïns de Castell d’Aro, i Platja d’Aro Korfbal Club. Darrerament, els cinc grups polítics municipals (CiU, PSC, ICV, PP i ERC), també hi tenen un espai de lliure expressió.

L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web del ciutadà, de promoció turística i d’associacions), presència a les xarxes socials (YouTube, Facebook i Twitter) o el servei de notícies via correu electrònic –newsletter– o la app Platja d’Aro 365 per a telèfons intel·ligents i tauletes (iOS i Android).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.