L’A.D. GUÍXOLS TANCA EL SEU CENTENARI

L’A.D. GUÍXOLS TANCA EL SEU CENTENARI

 

GUIXOLS-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Ateneu Deportiu Guíxols va tancar el passat divendres l’any de celebració del seu centenari amb un sopar celebrat el restaurant Eldorado Mar de Sant Feliu amb l’assistència de 180 persones entre afeccionats, directius, jugadors, homenatjats, membres de les federacions, col·legi d’àrbitres, autoritats locals i convidats.
Es va tractar d’un acte on hi varen intervenir en els parlaments el president de l’entitat;Romà Corominas, el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol; Joan Soteras, El Diputat d’Esports de la Diputació de Girona; Antoni Guinó, el secretari general de l’Esport; Ivan Tibau, la regidora d’esports de l’Ajuntament; Magdalena Lupiáñez, l’exentrenador; Xavi Lozano, el capità de l’A.D. Guíxols; Adrià Pérez, el directiu Agustí  Flores i el president del Centenari: Emili Vilert. També es va comptar amb una petita actuació de l’il·lusionista internacional Xevi a l’hora dels cafès.
Els moments més emocionants de la nit foren els dels lliuraments de plaques d’homenatge a tots els presidents d’aquest segle d’existència de l’entitat esportiva que varen recollir els seus familiars, en el cas de la seva desaparició o bé de la seva absència i altres ho varen fer personalment. La relació d’homenatjats fou la següent: Josep Surís, Joan Albertí, Manel Ribot, Josep Sibils, Francisco Campoy, Guillermo Heller, Herman Stirle, Enric Descayre, Josep Suñer, Esteve Serra, Albert Descayre, Albert Valls, Víctor Pascual, Josep Maria Mir, Martí Masvidal, Emili Vilert, Jaume Guinó i Romà Corominas.
En les intervencions es va felicitar a totes els components que han mantingut la continuïtat del club i els desig del retorn a categories superiors a més de la incorporació de noves generacions de directius que assegurin el futur de l’entitat esportiva degana de la ciutat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.