La subhasta del Panorama s’endarrereix

La subhasta del Panorama s’endarrereix

 

hotel-panorama-park-germans-anlloWEB

Segons Informa Radio Sant Feliu La subhasta del darrer hotel de l’herència dels Anlló continua en pausa, ja que la Generalitat no ha resolt un problema registral amb una part de la finca ja que figura a nom d’un altre propietari que la té embargada per l’Agència Tributària.
Óscar Álvarez del Partit Popular de Sant Feliu de Guíxols va fer una pregunta en el passat Ple ordinari del mes de febrer i va defensar la proposta feta per la lletrada de l’àrea d’urbanisme, la qual va plantejar la opció d’excloure la part de la finca amb càrregues, així es podria subhastar una part i l’altra es podria vendre posteriorment.  l’Alcalde, Joan Alfons Albó, va informar que la Generalitat prefereix esgotar la via judicial, la qual en primera instància li va reconèixer, en exclusiva, la titularitat sobre tota la finca. Per problemes burocràtics es manté encallada l’ordre judicial perquè Hisenda aixequi l’ordre d’embargament i el registre de la propietat pugui anul·lar la inscripció a favor de l’altre propietari.
Quan es va detectar el problema, fa un any, s’estimava en sis mesos l’endarreriment dels tràmits, però el termini s’ha dilatat i la subhasta d’un dels edificis amb més pretendents continua paralitzada. L’hotel Panorama és el més emblemàtic i probablement el més atractiu dels hotels del patrimoni Anlló ja que és un dels més grans amb una situació i vistes immillorables.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.