L’empresa Estal Packaging treu al mercat un nou envàs ‘premium’ de vidre

L’empresa Estal Packaging treu al mercat un nou envàs ‘premium’ de vidre

 

estalpackaging

Segons Informa El Punt Avui L’empresa Estal Packaging, amb seu a Sant Feliu de Guíxols i que fabrica productes destinats a l’embalatge de vi, begudes i altres productes (tant alimentaris com no alimentaris), reafirma la seva aposta per la innovació i l’exclusivitat en els seus envasos de vidre amb el llançament d’una nova col·lecció d’ampolles d’alta gamma que han batejat amb el nom DobleAlto. Aquest producte està destinat a tota mena de productes d’alimentació i begudes (espirituosos, escumosos, vins i aigües, entre d’altres), però també de cosmètica i perfumeria. Aquesta gamma d’envasos destaca perquè té una doble altura a la base, “cosa que aconsegueix realçar la imatge de l’ampolla i aportar exclusivitat al contingut”. “Tot això ho hem fet sense augmentar la quantitat de vidre necessari per la seva fabricació”, explica el director general d’Estal Packaging, Gerard Albertí.

L’empresa, que aquest any compleix vint anys com a líder del seu sector, aquests últims anys manté una facturació creixent. Ha tancat l’any facturant 20 milions d’euros i les previsions per aquest any és fer-la créixer fins a 23 milions. En aquests moments disposa de 30 treballadors.

L’empresa va tancar, a final de l’any passat, un acord de distribució en exclusiva per exportar al Regne Unit i a Irlanda, a través del seu soci al país britànic Rankin Brothers & Sons, el proveïdor líder en aquest mercat de solucions per a tapament de begudes.

El 50% de la facturació directa de l’empresa gironina prové de mercats exteriors, “tot i que hi ha una part que venem a empreses de l’Estat que també surten a l’exterior”. Entre els principals països on ven Estal Packaging hi ha Itàlia, Alemanya, Portugal, Turquia, Tunísia, Grècia, el Marroc, Uganda, Benelux i els Estats Units. Ara l’empresa treballa per entrar als països de l’est d’Europa, “un mercat on fa temps que estem fent gestions i on esperem vendre en els propers mesos”.

L’empresa Estal Pakaging va néixer el 1995. A més del Baix Empordà, l’empresa té oficines pròpies i delegacions a França, Portugal, els Estats Units i la Xina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.