Sou propietaris d’un pis i el voleu llogar? Us proposem el lloguer social

Sou propietaris d’un pis i el voleu llogar? Us proposem el lloguer social

 

servei_municipal_habitatge3

La Borsa de lloguer social de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols: un servei per als propietaris i per a les persones que busquen pis.

El Servei Municipal d’Habitatge gestiona l’Oficina Local d’Habitatge de Sant Feliu de Guíxols. Entre altres serveis hi ha el programa de la Borsa de lloguer social, subvencionat per la  Generalitat de Catalunya. El seu objectiu és donar serveis, d’una banda, als propietaris, i d’altra banda, a persones sol·licitants que vulguin llogar un habitatge.

Per als propietaris d’un habitatge desocupat i que el vulguin posar a lloguer a un preu inferior al que seria un preu de mercat, la Borsa de lloguer ofereix de manera gratuïta els tràmits del lloguer i el seguiment de l’ús i del pagament del lloguer, durant la vigència del contracte. A més a més, els propietaris es beneficien d’unes assegurances que l’Administració posa al seu abast gratuïtament, i que cobreixen, al llarg dels cinc o tres anys de la durada del contracte de lloguer, desperfectes de la llar i defensa jurídica en cas d’arribar a un judici per impagament o desperfectes de l’habitatge. També s’ofereix l’Avalloguer, que cobreix un màxim de 6 mesos de lloguer en cas de tenir sentència en un procés de desnonament.

Per a les persones que vulguin llogar un habitatge, la Borsa ofereix lloguers a preus assequibles, amb només un mes de fiança. Al llarg de tota la durada del contracte es fa un seguiment i es presta un servei de mediació entre les persones propietàries i els llogaters.

Més informació: Servei Municipal d’Habitatge
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols – Centre Cívic Tueda
C/ Gravina, 39-41
17220- Sant Feliu de Guíxols.
972-822599
habitatge@guixols.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.