8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

 

500-CASETES-WEB1

L’AFIC PRESENTA DOS TREBALLS D’ALFONS HEREU
Segons Informa Radio Sant Feliu L’AFIC (Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols) presenta aquest divendres, 27 de febrer, a les 22:00 h. al Casino Guixolenc, el curtmetratge “O tots o cap” i el videoclip “Aquella noia” , dirigits pel cineasta ganxó Alfons Hereu, a les que seguiran una xerrada-col·loqui i una exposició del material utilitzat en la realització d’ambdós treballs.
L’AFIC informa que amb aquesta activitat es recupera la branca cinematogràfica del col·lectiu amb la programació de xerrades i col·loquis sobre cinema amb passis de pel·lícules de cineastes locals, estudiants i aficionats “a fi de descobrir el magnífic món del setè art”.

500 AFIC

 

1.500  UNITATS SERVIDES A L’URIÇADA POPULAR DE SFG
Malgrat la pluja del passat diumenge al matí, l’Uriçada Popular fou un èxit d’assistència per tastar els 1.500 uriços que integrants de l’Àrea de Comerç i Turisme i de la Brigada Municipal varen servir de, mitja en mitja dotzena, sota les carpes dels Jardins Juli Garreta, a les persones que varen desafiar al mal temps i que varen esgotar les 1.500 unitats de què es disposava. Una llesca de pa de Ca la Nati i una copa de cava, gentilesa de Distribucions Márquez i Rovira Baqués, varen arrodonir l’exquisitesa d’aquest fruit de mar que està vivint la seva Campanya de l’Uriç 2015 amb l’a participació dels bars i restaurants de Sant Feliu.

500 URIÇOS

 

DIVERSOS ROBATORIS A VEHICLES A SFG
El passat cap de setmana els delinqüents s’han centrat a fer diversos robatoris a l’interior de diversos vehicles particulars en diferents punts de la ciutat i així ho han denunciat els afectats a les xarxes socials. Entre ells, els usuaris de la Via Ferrada que deixen els cotxes a una certa distància de l’equipament i als quals un dels responsables de la Via, Albert Gironès, advertia que no deixin articles de valor al seu interior.  Un altre es tracta d’una exregidora que denunciava que havien forçat el seu vehicle i que li havien sostret els dos seients del davant entre altres pertinences.

500 VIA

 

S’ULTIMA L’EXPOSICIÓ “FUSTES I CANONS”
Aquests dies s’estan ultimant els detalls de l’exposició que a partir d’aquest dissabte, 28 de febrer, s’obrirà al públic, en el marc del Palau de l’Abat del Monestir de Sant Feliu anomenada “Fustes i Canons. Una aventura del segle XVIII” impulsada pel Museu d’Història i comissariada per Antoni Homs.  Fustes i Canons és una producció del Museu d’Història que recrea la relació entre el mar i Sant Feliu de Guíxols del segle divuit. Les drassanes, les aventures a la mediterrània, les gestes, les batalles navals, la vida a bord… Canons, mapes antics, sabres, calaixos de mariners… tot es troba en una exposició on s’hi veuran objectes i documents aconseguits en diferents museus i arxius, i molts altres elements singulars.

500 HOMS

LA MARATÓ DE LES VIES VERDES AMB ARRIBADA A SANT FELIU
Diumenge es va celebrar la Marató de les vies verdes amb quatre sortides que tenien el punt final a Sant Feliu de Guíxols a la qual hi varen participar 2.010 corredors. Les sortides opcionals es varen realitzar des de Girona (42 Km), Cassà (30 Km), Llagoster (21 Km) i Castell d’Aro (10 Km). Aquesta és la quinzena edició d’aquesta prova que com es pot comprovar pel nombre d’inscrits demostra l’èxit dels organitzadors que varen desplegar diversos punts d’avituallament i control al llarg del recorregut i que va comptar amb milers de persones que esperaven als corredors al port de Sant Feliu per tornar-los al seu punt d’origen després de la dura prova que veren realitzar.
500 MARATÓ

 

I TROBADA DE LES AT’S DE L’ANC AL BAIX EMPORDÀ
Guíxols per la Independència de l’ANC informa que el proper diumenge, 1 de març, es desplaçaran com a integrans de AT del Baix Empordà a la I Trobada  de les AT’s de l’ANC de l’Alt i Baix Empordà i la Catalunya Nord, acte d’agermanament que se celebrarà al poliesportiu de Mont-ras amb una arrossada popular  al preu de 9 euros els grans i a 4’50 el menú infantil.

500 ANC

NOU MODEL DE FANAL A LA RAMBLA
La Rambla Vidal continua rebent nous elements per millorar el seu aspecte. Els escocells dels arbres, la reparació de llambordes, la col·locació de nous bancs i ara el canvi del model de fanal milloraran aquest espai emblemàtic de la ciutat. El mateix model d’un o bé dos difusors s’està instal·lant en altres vies del centre històric i a la zona del Monestir, entre altres. Quant a la resta de l’enllumenat s’han anat modificant les làmpades arreu del municipi com els capçals les alçades i difusors per tal d’adequar la lluminària a les necessitats dels espais on s’han anat reposant.

500 FANALS

 

MÉS BANCS AL PASSEIG I DE CARA AL MAR
En la línea dels instal·lats fa un temps en l’àmbit dels jardins Juli Garreta i algun a tocar del passeig Rius i Calvet, els bancs aprofitats que miren al mar, s’allarguen ara al passeig marítim, perpendicular de la Rambla Vidal. La resposta ha estat molt positiva per la seva situació que permet gaudir frontalment de la vista de la badia i els seus entorns i se’n continuaran instalant a la zona dels gronxadors. Els bancs són els que es varen recanviar a la rambla.

500 BANCS_

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.