DECLARACIONS SOBRE L’AFER DEL NÀUTIC

DECLARACIONS SOBRE L’AFER DEL NÀUTIC

 

NÀUTIC-WEB1

Segons Informa Radio Sant Feliu La utilització com a sala polivalent de la planta intermèdia de l’edifici del nou Club Nàutic, entre les oficines i el restaurant, fa tres anys i escaig que fou interpretada per Tots per Sant Feliu (TSF) com a una il·legalitat en què diuen tenir documents que vincularien als actuals alcalde i vicealcalde, per la qual cosa argumenten que ho havien de portar al contenciós.
L’altra part nega qualsevol implicació i consideren que tornant aquest espai al seu estat projectat i amb la sanció interposada als responsables del Club Nàutic el tema està tancat i acusen a TSF de voler fer enderrocar l’edifici.
La setmana passada varen estar declarant davant la jutgessa del jutjat contenciós administratiu número 2 de Girona per aclarir els termes del conflicte.
La nostra emissora s’ha posat en contacte amb les parts (Josep Saballs i Joan Alfons Albó) per tal de fer-nos una composició de tot l’entrellat on destaquen, a més del fons de la qüestió, els apunts que destina l’alcalde a l’advocat de TSF, Josep López de Lerma, excompany de partit, sobre les seves raons per defensar al grup opositor.
Considerem que cal escoltar el resum de les declaracions que hem recollit a través del següent enllaç: http://www.rsf.fm/audio/i2.mp3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.