9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

 

500-SALVAMENT

DOS ALUMNES DEL C.E. DOJO A LA SELECCIÓ
Segons Informa Radio Sant Feliu E
l passat dissabte es va celebrar a Tarragona el campionat de Catalunya absolut infantil i juvenil classificatori pel Campionat d’Espanya seleccionant els millors karatekes de cada categoria per representar Catalunya al campionat estatal. En representació de l’escola C.E. Dojo Sant Feliu, Aida Martínez Mora (infantil) i Victor Martínez Mora (juvenil) van participar tant en l’apartat de katas, demostració de tècniques de combat contra un o més adversaris imaginaris, així com en kumite, combat esportiu real. La seva participació fou molt destacada assolint el tercer lloc en la seva categoria en l’apartat de  kumite. Aquests resultats accedeixen a formar part de la Selecció Catalana i accedir al CAR (Centre d’Alt Rendiment) de Sant Cugat, centre on es formen els esportistes d’èlit del país. L’equip directiu del C.E. Dojo Sant Feliu els ha felicitat públicament fent extensius els mèrits també “a l’equip de companys/es que treballen cada dia amb ells aprenent i passant-ho molt bé.

500 DOJO

 

XERRADA: EL LLEGAT REIKI DE MIKAO USUI
Aquest dijous, 19 de febrer, a les 19:00h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols xerrada: “El llegat Reiki de Mikao Usui”, a càrrec de  Tono Gimeno, monjo budista Soto Zen, mestre Shihan de Jikiden Reikii president de l’Associació Jikiden Reiki de Catalunya.
Per confirmar assistència i informació: Carme Frigola Fabra, telèfons: 972 821979 – 680 166 676. Correu: cffabra@gmail.com Web de l’associació: www.reikijikiden.es

500 TONO


EL PSC PRESENTA JOSEP M. MUÑOZ AQUEST DIVENDRES

Aquest divendres, 20 de febrer a les 19:30 hores, al Centre Cívic Vilartagues, el Partit dels Socialistes de Catalunya de Sant Feliu de Guíxols, farà la presentació pública del seu candidat a l’alcaldia en les properes Eleccions Municipals del mes de maig, Josep Melcior Muñoz. També hi intervindrà Miquel Iceta, Primer Secretari del PSC a Catalunya. L’acte és obert a tothom.

500 MUÑOZ

 

AQUEST DISSABTE, BOTIGA AL CARRER
Aquest dissabte 21 de febrer, l’Associació de Comerciants organitza La Botiga al Carrer amb un munt de promocions i oportunitats durant tot el dia.  També se celebrarà el Mercat dels Encants, a la Plaça del Mercat des de les  9:00 h. fins les 14:00 h. i a les 17:00 h. espectacle infantil, al carrer Sant Antoni, a càrrec de Kids&Us. Trobareu més informació al Facebook i a la web: www.comerciantsguixols.com

500 encants

 

SANT FELIU EN L’ITINERARI DE “LE CENTAURE”
Sant Feliu de Guíxols és una de les poblacions que col.labora amb la prova “Le Centaure”, un esdeveniment d’alta resistència famosa a França per a genets molt ben preparats i que és la primera vegada que surt del país veí. Se celebra del 20 al 22 de febrer repartida en dos nits de ruta de 60 km i 40 km. Respectivament amb un recorregut que no es coneix fins a 3 hores abans de la sortida.
El Club esportiu Cavall de Mar Centre d’Equitació s’ocupa de l’organització d’aquesta prova internacional amb més de 100 genets de diversos països europeus que transitaran en nits sense lluna i baixes temperatures. Varen assistir a l’acte els regidors Juanjo García, Magda Lupiáñez i Francisco Cárdenas. Més informació: www.cavalldemar.net

500 CENTAURE

 

L’A.D. GUÍXOLS TANCARÀ EL CENTENARI AMB UN SOPAR OBERT
l’Ateneu Deportiu Guíxols tancarà la temporada del Centenari de la seva fundació amb un sopar al Restaurant Eldorado Mar de Sant Feliu el divendres, 6 de març al qual hi assistiran, a més dels membres de  l’entitat, expresidents, exdirectius, representants federatius, autoritats locals i totes aquelles persones que desitgin compartir la vetllada que tanca la celebració de 100 anys de futbol a la ciutat. Per informació i reserves cal trucar al telèfon: 690105510. Data límit el 28 de febrer.

500 GUIXOLS

 

DIUMENGE, MARATÓ DE LES VIES VERDES
Aquest diumenge 22 de febrer se celebra la 3a edició de la Marató de les Vies Verdes de Girona a Sant Feliu ofereix 4 distàncies o curses per escollir: marató (42 quilòmetres), 30 quilòmetres, mitja marató (21 quilòmetres) i 10 quilòmetres, amb sortides des de Girona, Cassà de la Selva, Llagostera i Castell d’Aro, respectivament, i amb arribada al passeig marítim de Sant Feliu de Guíxols. El recorregut de les curses es realitza íntegrament per la ruta del Carrilet. La prova està organitzada pel Consorci de les Vies Verdes de Girona i Diversport, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, Dipsalut, El Corte Inglés i Cobega.

500 VIES_

 

DISSABTE, L’URIÇADA POPULAR
Com ja havíem avançat fa uns dies, aquest dissabte, 21 de febrer, d’11 a 14 h. se celebrarà als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols l’Uriçada Popular amb motiu de la campanya de l’Uriç 2015. El preu és de  6 euros la mitja dotzena d’uriços, llesca de pa i copa de cava, deferència de Márquez i  Rovira Baqués.
L’any passat la resposta va superar les expectatives i en poca estona es varen consumir 1.000 unitats, per la qual cosa aquest any es partirà de 1.500 unitats que servirà personal de l’Àrea de Turisme, amb el suport d’operaris de la Brigada Municipal d’Obres. En l’espai s‘habiliten taules i cadires per als assistents.

500 URIÇOS

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 21 de febrer
Camp de Futbol “Josep Suñer”
10,00h. AD Guíxols Aleví- Global

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h. Benjamí C- Pals
11,00h. Aleví A- Girona
12,00h. Cadet B- Baix Ter
16,00h. Juvenil B-Aro
18,00h. Futbol Empreses La Pansa- Costa Brava 

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Infantil Masculí – Fontajau
17,00h. Senior Masculí- Malgrat
19,00h. Junior M-Vedruna 

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
Diumenge, 22 de febrer

Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00h AD Guíxols- Quart 

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h Benjamí A-Sils
10,00h Benjamí D-Global
11,00h Aleví B-St. Ponç
12,00h Infantil B- Cristinenc
18,00h Femení- Sils 

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Preinfantil femení – Vilafant
10,30 h. Cadet A – La Salle
12,00 h. Senior Femení – Hostalric

500 futbol

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.