Sant Feliu de Guíxols col.labora amb la prestigiosa prova hípica Le Centaure

Sant Feliu de Guíxols col.labora amb la prestigiosa prova hípica Le Centaure

 

1491337_10204078421977021_5972914156155817017_o

Sant Feliu de Guíxols és una de les poblacions que col.labora amb la prova “Le Centaure”, un esdeveniment d’alta resistència famosa a França per a genets molt ben preparats.
És la primera vegada que la prova surt de França.
Es fa el cap de setmana sense lluna del mes més fred, del 20 al 22 de febrer. La primera nit es fa una ruta de 60 km i la segona de 40 km.
Els genets poden participar individualment o en parelles, i han de seguir un recorregut que se’ls ha marcat prèviament amb un mapa, el qual el visualitzen 3 hores abans de la prova. Els tres primers de cada categoria (individual o en parelles) guanyen el trofeu de Le Centaure (or, plata, bronze).
El Club esportiu Cavall de Mar Centre d’Equitació s’ocuparà de l’organització d’aquesta prova internacional. Hi ha més de cent genets de diversos països europeus entre ells Anglaterra, França, Àustria, Bèlgica i Espanya.
Des d’aquest centre d’equitació es valora el “gran impacte econòmic i de promoció del territori que sobrepassa l’àmbit estrictament esportiu d’un esdeveniment d’aquest característiques”, a més de ser “la porta d’entrada a un turisme desestacionalitzador”.
Els regidors de Turisme, Juanjo García, d’Esports, Magda Lupiáñez i de Seguretat, Francisco Cárdenas, van assistir a la presentació de la provMés informació a: www.cavalldemar.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.