Campions de Catalunya de karate infantil i juvenil

Campions de Catalunya de karate infantil i juvenil
CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT 2015
CAMPIONS CAP A LA SELECCIÓ
Aquest passat dissabte dia 14 de febrer es va celebrar a la ciutat de  Tarragona el campionat de Catalunya absolut infantil i juvenil classificatori per el d’Espanya seleccionant els millors karatekes de cada categoria per representar Catalunya al campionat d’Espanya.
L’Escola Dojo Sant Feliu hi va anar amb dos competidors, un a la categoria infantil femení -l’Aida Martínez Mora- i un altre a la categoria juvenil -en Victor Martínez Mora-. Els dos van participar tant en katas (demostració de tècniques de combat contra un o més adversaris imaginaris) com en kumite (combat esportiu real) i ho van fer molt bé. Van quedar tercers classificats a la seva categoria de kumite. Per tant queden seleccionats per la selecció catalana i poden entrar al centre d’Alt Rendiment per a esportistes d’elit de St.Cugat el C.A.R. on es formen els millors esportistes del país.
Cal felicitar a aquests dos grans esportistes ja que amb el seu esforç , constància i bona voluntat s’han classificat per a la selecció. Aquest mèrit com és ben sabut és gracies a ells però sobretot gràcies a l‘equip de companys/es que treballen cada dia amb ells i amb els que aprenen molt i s’ho passen d’allò més bé.
Moltíssimes felicitats a tots.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.