7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

 

500-SANGIFETXE

POSSIBILITAT PER A EMPRENEDORS D’AFEGIR-SE AL CLÚSTER
Segons Informa Radio Sant Feliu L’Associació Arttic, grup d’emprenedors instal·lats en el Clúster d’empreses al carrer Sant Adolf, 18 de Sant Feliu de Guíxols, ofereix la possibilitat a emprenedors i autònoms de compartir aquest espai de treball així com experiència, coneixements i un lloc on poder desenvolupar la feina pròpia amb altres professionals.  Si hi esteu interessats us podeu informar de les condicions tot trucant al telèfon: 872 21 90 45.

500 ARTTIC

 

OFERTA DE TAPES ALS BARS DE L’ITINERARI DE LA RUA DE CARNAVAL
Aquest divendres 13 de febrer, diada de la Rua del Carnaval de Sant Feliu de Guíxols, l’Ajuntament promou una oferta de tapes i beguda en col.laboració amb alguns establiments de la zona de la desfilada. En concret, es tracta d’una oferta d’una tapa i una cervesa en el cas dels adults. En el cas de la mainada, hi ha una bossa de patates fregides i un suc. Els preus van des de 1.60 euros fins a 2 euros. Els establiments participants són: Ibiza-Habana, Cafè Nou, La Magnòlia, Pizzeria Kikks’o, Restaurant El del mig, Can Ciscu, Forever, Pensió/Bar El Cisne, Cafeteria l’Estació i Bar Cabanyes.

500 TAPAS

 

LORENZO I CARLA, ACTUACIÓ DE NIVELL AL “LEVÁNTATE”
Lorenzo i la seva filla Carla, d’11 anys, varen debutar amb un destacat èxit a l’estrena del talent show de Tele 5 “Levántate” interpretant la cançó d’Alicia Keys “If i ain’t ghot you” passant a la següent ronda i mostrant que tenen moltes possibilitats de cara a les properes edicions. La pròpia pàgina del canal apunta que varen “fascinar” al públic i segur que serà una de les parelles més competitives del programa que fou líder de la nit del dimarts amb 3.274.000 espectadors (21,1%).
Us acostem els enllaços de l’actuació i el del càsting per si us hi voleu entretenir:
ACTUACIÓ: http://www.telecinco.es/levantate/temporada-01/actuaciones/Todas-actuaciones-gala-Levantate_5_1938375001.html?itemId=7
CÀSTING: http://www.telecinco.es/levantate/temporada-01/programas/t01xp01/casting-Lorenzo_y_Carla-T01XP01_2_1938330189.html

500 LORENZO_CARLA

 

PROGRAMA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA
L’Escola Municipal de Música ha distribuït el programa d’activitats del centre entre les quals s’hi compten les actuacions obertes que, amb diferents formats, els alumnes ofereixen diversos tipus de concerts. Malgrat que és una interessant agenda pels propis alumnes i pares, és també un interessant programa de mà pels qui els segueixen habitualment. El podeu consultar en aquest arxiu: CALENDARI ESCOLA DE MÚSICA

500 MUSICA

 

VI JORNADES DE TECNOLOGIA A SANT FELIU
El dijous 19 de febrer, se celebra en les instal·lacions de l’Hotel Barcarola de Sant Feliu, una petita fira tecnològica descentralitzada per posar a l’abast de les persones interessades una jornada d’aquestes característiques sense la necessitat de desplaçar-se a les grans ciutats.
En la invitació dels organitzadors (TicForYou) destaquen que “és una fira amb les principals marques de negoci en el mercat TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) per tal d’aportar a tots els distribuïdors informació útil i actualitzada de la mà de fabricants i de majoristes”. Inscripcions a: www.ticforyou.com o bé al telèfon 962 040 408.

BARCAROLA

 

TRES POLONESES EXPOSEN A SANT FELIU
El passat divendres es va inaugurar a la Capella de l’Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols l’exposició conceptual  “Decimonònic” que ha reunit les obres de tres artistes poloneses: Adrianna Maria Borucka, Emilia Lenkiewicz i Olga Salamon, que, tal i com ja varem avançar, consideren que històricament, des del paleolític fins els nostres dies, el cos humà ha estat un model pels artistes i que únicament han canviat les eines i la tècnica per tal de traslladar a l’espectador la seva perspectiva de l’evolució amb una proposta a la reflexió per trobarnos a nosaltres mateixos. Es pot contemplar fins el 15 de febrer des de les 16:00 h fins les 19:00 h.

500 3

 

CENS D’ATURATS A SANT FELIU I COMARCA
Sant Feliu de Guíxols tindria actualment 1.946 persones aturades (981 homes 965 dones sobre 21.880 habitants), segons ha publicat la pàgina www.foro-ciudad.com , un fòrum de consulta on es poden aconseguir dades de tot l’Estat, desglossades per edats, sexes i sectors que, a més, aporta l’evolució de la població, la piràmide i variació de la població, transaccions immobiliàries, el cens electoral, resultats històrics de les eleccions, impostos municipals, historial de pressupostos, etc.
La mateixa font, que apunta que subministra dades del Ministerio de Trabajo, aporta dades d’ altres localitats del voltant com Castell-Platja d’Aro que tindria 639 aturats sobre 10.721 habitants, Santa Cristina d’Aro (329 sobre 5.194 habitants), Palamós (1.553 sobre 17.805 habitants), Palafrugell (2.283 sobre 22.763 habitants) o La Bisbal (1.096 sobre 10.761 habitants).
Premeu a sobre per ampliar.

500 FORO

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.