12è Concurs Internacional de Dibuix Aqualia

12è Concurs Internacional de Dibuix Aqualia

 

f0e0e9a5214b4f9d278913b10aa6423d_L

Guardonats quatre alumnes de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro

Quatre alumnes de l’escola Els Estanys de Platja d’Aro -Teresa Bianco, Federica Silveira, Jana Roman i Carmen Elena Giler-, han estat proclamades finalistes del 12è Concurs internacional de dibuix infantil que organitza l’empresa concessionària del Servei Municipal d’Aigua de Castell-Platja d’Aro, Aqualia, en commemoració del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març).

En l’edició d’enguany i com a novetat, la convocatòria s’ha apropat a de les noves tecnologies i els participants, mitjançant una aplicació, havien de muntar un collage per confeccionar el seu relat sobre com gestionar eficientment l’aigua. El regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, David Prohias, juntament amb el Cap de Servei d’Aqualia al municipi, Jordi Johé, van lliurar els guardons el passat 4 de febrer.

Els treballs finalistes exposen la seva aventura per salvar el planeta i reflecteixen la importància de l’aigua en la nostra vida. Aquest missatge de conscienciació que impregnen els treballs guardonats, és el mateix que l’empresa organitzadora ha volgut transmetre mitjançant el lema que encapçalava la convocatòria, Necessitem herois com tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.