5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SANT FELIU

5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SANT FELIU

 

500-PLANETES-WEB

ARRENCA EL CARNAVAL AMB EL SOPAR DE COLLES
Segons Informa Radio Sant Feliu Aquet Dissabte 1.200 persones es varen trobar i conjurar per continuar amb el propòsit que el de Sant Feliu de Guíxols sigui el millor Carnaval de la Costa Brava.
Es tractava de l’anomenat sopar de colles, un àpat condimentat a casa i transportat al pavelló per escalfar motors de cara a la festa que esclatarà amb el Dijous Gras i on les padrines, la Carnestoles 2015 Fina Plaja ( la Reina Claustrofòvia” de la colla Los Frikis), les autoritats i els antics Carnestoltes, a més d’altres representants, varen animar la festa esperonats pel públic present.

500 CARNAVAL

 

CONVENI BISBAT – AJUNTAMENT
L’alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó, en nom de l’Ajuntament i el rector Mn. Narcís Ponsatí per part del Bisbat de Girona van signar el passat 6 de febrer un conveni mitjançant el qual el consistori ofereix una subvenció de 7.661,42 euros al Bisbat per tal de fer front a les obres per consolidar la part inferior de la volta que suporta el cor de l’Església, situada a l’entrada al temple per la Porta Ferrada. Les obres es fan per garantir la seguretat de les persones que visiten l’església i el propi element arquitectònic.
Després de consultar diferents empreses i pressupostos per part de la parròquia, l’oferta més avantatjosa correspon a l’empresa Copayba.

500 CONVENI

 

HORTS URBANS I REIXES SOSTRETES
Des de l’alcaldia, a través de les xarxes socials s’informava en les darreres hores que en aquests dies s’estan col.locant els tancats que delimitaran els horts urbans de l’Avinguda Europa. Ben aviat s’aprovaran els criteris d’adjudicació al temps que s’espera la proposta d’un grup de persones que habitualment hi passegen els seus gossos per ampliar la zona desbrossada i així disposar de més espai.
D’altra banda es feia referència al robatori de reixes d’embornals que els desaprensius venen als seus còmplices, els propietaris de magatzems de ferralla. Es comenta en el post que la policia hi està actuant, hi ha denúncies i se segueixen altres pistes. També es calcula que la reposició d’aquest materia puja a més de 5.500 euros.

500 HORTS

 

L’URIÇADA POPULAR JA TÉ DATA
El dissabte, 21 de febrer, d’11 a 14 h. se celebrarà als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols l’Uriçada Popular amb motiu de la campanya de l’Uriç 2015. El preu és de  6 euros la mitja dotzena d’uriços, llesca de pa i copa de cava, deferència de Márquez i  Rovira Baqués .
L’any passat la resposta va superar les expectatives i en poca estona es varen consumir 1.000 unitats, per la qual cosa aquest any es partirà de 1.500 unitats que servirà personal de l’Àrea de Turisme, amb el suport d’operaris de la Brigada Municipal d’Obres. En l’espai s‘habiliten taules i cadires per als assistents.

500 URIÇADA_

 

MUSICA PER A NADONS
A l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols s’oferirà una sessió gratuïta de “Música per nadons” adreçat a nens i nenes que tinguin entre 8 i 30 mesos d’edat.
Es portarà a terme el dissabte 28 de febrer de 10:15 a 11:00 h., anirà a càrrec de Teresa Marçal i les places són limitades. Les inscripcions, fins el 23 de febrer, es faran a través del correu escolamusica@guixols.cat on cal dir el nom del nadó i de l’acompanyant/s, que pot ser d’un màxim de dos. Aquesta experiència ja es va portar a terme en la programació del Festival de la Porta Ferrada, la resposta fou immediata i de seguida es varen esgotar les localitats.

500 NADONS

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.