Mor un home mentre feia una via ferrada

Mor un home mentre feia una via ferrada

 

escudo nuevo SCD1

Segons Informa El Punt Avui Un excursionista que realitzava ahir la via ferrada de la riera de Salenys va morir en tenir un atac de cor. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a un quart de tres de la tarda. Un company va traslladar el ferit en un 4×4 a un punt més accessible perquè fos atès (el va dur fins a la carretera que va de Llagostera a Romanyà, a Santa Cristina d’Aro). Les maniobres de reanimació, però, van ser sense èxit.

figueres

Conferència de Puig Vayreda al Ramon Muntaner

Eduard Puig Vayreda farà una conferència a l’institut Ramon Muntaner de Figueres dimecres, 11 de febrer. Puig Vayreda, enòleg, escriptor i polític, ha desenvolupat
al llarg de la seva trajectòria com a estudiós una sòlida recerca al voltant del territori. En el marc dels actes del 175è aniversari del centre, la seva conferència es titula Els ensenyaments d’agricultura a l’institut de segon ensenyament de Figueres.

redacció
figueres

Més de tres-cents aspirants a Fisersa Ecoserveis

Un total de 333 persones s’han presentat a la borsa
de treball que ha convocat
Fisersa Ecoserveis, a Figueres. D’aquestes, 130 han estat descartades, ja que no compleixen els requisits i, de les restants, 138 han començat les proves de selecció. Fisersa Ecoserveis fa la selecció del personal que ha de proveir les places laborals que donin accés a les diferents borses de treball de cadascun dels serveis que presta.

redacció
figueres

Felip (CiU) promet una campanya neta i austera

La candidata de Convergència i Unió (CiU) a la
reelecció a l’alcaldia de Figueres, Marta Felip, es compromet a fer una campanya electoral amb vista a les pròximes municipals del dia 24 de maig “neta”, “austera” i que prioritzi els productors
locals en cas de contractar productes i serveis. La candidata ha fet la promesa de treballar en aquest sentit.

redacció

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.