7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

 

500_WEB

MILLORA D’ENDESA A LA XARXA DE SFG
Segons Informa Radio sant Feliu Endesa ha invertit més de 24.000 euros en la millora d’un tram de mitja tensió d’un tram soterrat de la xarxa de mitja tensió a Sant Feliu de Guíxols, segons ha comunicat la mateixa empresa a l’agència EFE a través d’un comunicat.
Els treballs han consistit en la substitució d’un tram de 194 metres de cablejat per un altre de millors prestacions i més capacitat de transport d’electricitat.
Fa unes setmanes es va produir una avaria que va provocar una apagada produïda per una avaria en aquesta línia del carrer de la Mercè, segons informava el propi alcalde.
En la nota de la companyia asseguren que amb aquesta renovació millorarà la seguretat dels subministres, es reduirà el temps d’actuació en cas d’incidències i la infraestructura restarà preparada per puntes de consum i el creixement futur de la demanda.

500 ENDESA

 

APORTACIONS PER AL SKATE & BIKE PARK
Tal i com ja havíem informat fa unes setmanes per a la construcció de la pista del skate i bike park es convidava als usuaris a intervenir amb les seves aportacions per tal de dissenyar els elements que l’han de conformar. Hi havia la possibilitat de fer-ho a través d’un correu electrònic o bé amb l’assistència a una reunió amb tècnics d’urbanisme, trobada que es va portar a terme el passat dimarts, en la qual els joves varen proposar les millores i els elements necessaris per disposar d’una instal·lació que cobreixi les necessitats dels practicants d’aquests esports en el nou equipament que s’emplaçarà a l’inici de la carretera del Mas Trempat, davant dels magatzems Sayko.

500 SKATE

 

RELLEU AL CAPDAVANT DE L’ANC GUIXOLS
Com ja varem avançar fa uns dies, Guíxols per la Independència, territorial de l’Assemblea Nacional Catalana, va celebrar el 18 de gener l’Assemblea General Ordinària en la qual es varen renovar dos càrrecs al capdavant: Josep Ramon Llobet passa el relleu a Alba Malagelada com a nova coordinadora i Georgina Linares a Susa Bonilla a la secretaria. La nova Junta està composta, a més, pel tresorer, Albert Català i els vocals: Lluís Barbé, Lluís Sureda, Montserrat Vallribera, Rosa Diago, Ramon Muntadas, Toni Fajardo, Maite Dalmau i Margarita Grau.
S’espera que la nova estructura i la regeneració “permetrà enfrontar aquest 2015, que es preveu il·lusionant, des del punt de vista de la independència, amb molta energia, especialment de cares a les eleccions anticipades del 27S”  i fan una crida a tots aquells que s’hi vulguin afegir per arribar als indecisos i fer possible la independència i la creació del nou país.

500 GXI

 

NACHO ALONSO & MARTA ROSÉS A MADAME FIL
Aquest dissabte, 31 de gener, a les 21 hores, el guitarrista Nacho Alonso (Back on Time) i la cantant de gospel soul i blues, Marta Rosés, oferiran un concert entre amics de versions acústiques de Pop Rock Blues, Jazz i Country entre altres.
Madame fil és un local molt singular que es trova al final de la Plaça del Mercat –carrer de Les Voltes de Sant Feliu de Guíxols, en el qual la transparència del seu terra permet contemplar restes de la muralla medieval al temps que, en ocasions com aquesta, suma a l’oferta musical i lúdica de Sant Feliu amb concerts com el de Nacho Alonso & Marta Rosés d’aquest dissabte, músics dels quals podeu escoltar un tastet accedint al següent enllaç:  https://www.youtube.com/watch?v=f6h8RExu3Hw

500 madame

 

TALLER A LA BIBLIOTECA DE SFG
Aquest dissabte, 31 de gener, a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, els nens i nenes d’entre 5 i 12 anys es poden convertir en els millors exploradors resolent, a través dels llibres, els enigmes que plantegen els codis QR a través del taller gratuït “L’explorador d’enigmes literaris”, a càrrec de Qpertin, cultura interactiva. Inscripció prèvia a la Biblioteca.

500 BIBLIOTECA

 

COMISSIÓ URBANÍSTICA I SOCIAL DEL BARRI DEL PUIG
El proper dimarts dia 3 de febrer, se celebrarà la comissió urbanística i social del Pla de Barris a l’edifici dels safareigs de la Plaça del Puig a les 20:30 del vespre amb el següent ordre del dia:
1. Benvinguda i presentacions. 2.Sardanes a la Plaça del Puig. 3. Placa del refugi del barri del Puig. 4. Qüestions de les associacions de veïns/es. 5. Precs i preguntes. 6. Cloenda.

500 REFUGI

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00h AD Guixols B- PB Lloret
18,00h Futbol empreses La pansa- Bar Moreda

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h. Benjamí B- Peralada
10,00h. Benjamí C- Calonge
11,00 h. Prebenjamí B – Begur
11,00 h. Prebenjamí C – Calonge
12,30 h. Cadet A – Ef Ripollès
16,00h. Juvenil A – Sant Gregori
18,00h. Vilartagues- Maçanet 

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
09,00h. Mini Masculí A- Blanes
09,00h. Mini Femení- Verges
10,30h. Preinfantil Femení- Garrotxa
10,30h. Mini Masculí B- Vedruna
12,00h. Cadet Masculí B- Palamós
12,00h. Infantil Femení- Lloret
16,30h- Cadet Femení- Caldes
17.30h- Senior Femení- Ceset
19,00h- Cadet Masculí A- Palamós  

Diumenge, 1 de febrer
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00h AD Guíxols-  Roses 

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E. F. Sant Feliu
10,00h.  Benjamí D – Begur
10,00h.  Aleví C – Palafrugell
11,00h.  Infantil B- Aro
12,30h.  Infantil A – BB Lloret

Dissabte 31 de gener i diumenge 1 de febrer
Travessia No a la fred
LLoc: Platja de Sant Feliu
Hora: 10,00 h.
Organitza : Club Aquàtic Xaloc

500 FUTBOL

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.