2n Concurs d’Aparadors de Carnaval

2n Concurs d’Aparadors de Carnaval

 

a3654d13a983b37b65531836b09ffca0_L

Exhibició de composicions del 7 al 14 de febrer

Convocat el 2n Concurs d’Aparadors de Carnaval (pdf) per a comerços, establiments i serveis del municipi, impulsat per la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro (inscripcions fins al 3 de febrer a les 17.30 h). Les composicions participants, s’exhibeixen del 7 al 18 de febrer, tot coincidint amb les dates del Carnaval, i es concedeixen tres guardons: 600 euros (1r Premi), 400 euros (2n Premi) i 200 euros (3r Premi).El concurs té una primera fase de votació de caràcter popular, oberta a tothom a través del facebook municipal, del 6 al 18 de febrer a les 12 h. Paral·lelament, un jurat, integrat pels Reis Carnestoltes i dues persones designades pel consistori, visita i valora els participants, però només computaran sobre els vuit primers establiments classificats en la fase inicial, per decidir el Primer, Segon i Tercer Premi.

Es valora la creativitat i l’originalitat, l’impacte visual, la dificultat de les disfresses, els complements de decoració del local, i de manera molt especial la possible disfressa del personal de l’establiment i l’ambientació complementària en el seu interior. La convocatòria dóna continuïtat al Concurs d’Aparadors de Nadal. El Carnaval de Platja d’Aro 2015 (del 7 al 14 de febrer) proposa una vintena de propostes sota el lema Kisses For You (pdf).

L’activitat s’inicia amb el Sopar de Colles de Carnaval i l’espectacle còmic i musical de presentació de cadascuna de les mateixes (dissabte 7 de febrer), i continua amb la desfilada infantil a S’Agaró i Canvi d’Atributs entre Reis Carnestoltes (diumenge 8 de febrer). Durant la diada de Dijous Gras (14 de febrer) hi ha el pregó dels Carnestoltes, l’arrossada popular i gala del Concurs Tu de què vas!. El punt àlgid és la Gran Rua de Carrosses i Comparses (dissabte 14 de febrer), i la cloenda arriba amb l’Enterrament de la Sardina (dimecres 18 de febrer).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.