7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

 

500-WEB

ÀLBUM DE CROMOS DE L’ESCOLA DE FUTBOL SANT FELIU
Segons Informa Radio Sant Feliu L’Escola ha editat un àlbum de cromos amb els equips i jugadors de la temporada 2014-2015. Amb aquesta iniciativa pionera, l’entitat es converteix en el primer club de la demarcació a tenir un àlbum propi de cromos. Els més de 300 jugadors i jugadores de l’Escola –des dels més petits als més grans— podran fer com els ídols del futbol, ja que tindran el seu cromo en una col·lecció exclusiva del club. Aquesta activitat de l’Àrea Social ha estat molt ben rebuda entre la família escolar i ha de fer que es creï més vincle entre els jugadors taronges.
Els sobres dels cromos es poden adquirir, al preu d’1 euro, a les Oficines del club, al Bar del Camp de Vilartagues, i a les fleques Cortés i L’Espiga d’Or. L’àlbum és gratuït.

500 CROMOS

 

INAUGUREN EXPOSICIÓ A LA CASA IRLA
Aquest dissabte 24 de gener a les 19h s’inaugura a la Casa Irla la nova exposició “Amphetamine Soul Fate” de Juan Miguel García. Amphetamine Soul Fate és un intent de respondre a la pregunta sobre el valor del procés en la creació de l’obra d’art. La mostra està composada per pintures acabades que volen il·lustrar la importància de l’obra final, però també per fragments que han estat arrancats d’aquests llenços en diferents moments del procés creatiu. Els fragments funcionen com a testimonis dels distints estrats de creació ja que l’obra final, d’aquesta manera, no s’entén com el resultat lògic d’un procés creatiu tancat sinó com una de les possibles destinacions a les que s’ha pogut arribar a partir de materials i recursos que han sigut modificats, triats o descartats d’acord a decisions de creació. Entrada gratuïta.

500 IRLA

 

PIRATES MOTO GRUP, 15è ANIVERSARI
Els Pirates Moto Grup de Sant Feliu varen tornar a omplir el seu local social emplaçat a l’antic escorxador de la carretera de Palamós en una festa oberta a tothom on hi varen celebrar la seva trobada  anual amb la particularitat que enguany celebren el seu XVè aniversari i on no ha va faltar el sopar, el rock en directe, els streap-teasse masculí i femení i la germanor d’aquest col·lectiu que participa transversalment en diversos esdeveniments organitzats, tant per altres entitats de la ciutat com en els que s’organitzen des del consistori.

500 PIRATES

 

CURSOS GRATUÏTS IMPULSATS PEL PLA DE BARRIS
El passat dilluns 19 de gener s’inicià el curs de “creació de pàgines web amb wordpress” impartit al clúster tecnològic de Pla de Barris. Aquest curs que té una durada 10 hores forma part de les actuacions pactades en el conveni amb l’empresa ARTTIC del clúster tecnològic. El proper curs “Iniciació a la locució de documentals i presentació on line” es realitzarà el 17,18 i 19 de febrer. Les inscripcions encara són obertes i els cursos gratuïts.

500 CURSOS


L’ASSEMBLEA DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA AL CEM
El passat diumenge al migdia es va celebrar al Centre Excursionista l’Assemblea General Ordinària de Guíxols per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana amb vuit punts a l’ordre del dia i l’apartat d’intervencions el l’apartat de precs i preguntes. Tot seguit es va fer un dinar de germanor amb els calçots com a centre del menú, previ a la fotografia de família que varen publicar en el Twitter per tal d’immortalitzar la trobada.

500 GXI

 

INAUGURACIÓ DE LA GESPA ARTIFICIAL A MASCANADA
Dimarts es va disputar entre l’A.D.Guíxols i la U.E. Llagostera un partit amistós de celebració de la instal·lació de la nova gespa i el reg del camp Josep Suñer i Arxer que varen guanyar els forasters per un ajustat 1-2. Previ a l’encontrem l’alcalde va lliurar un recordatori al president de l’Ateneu, Roman Corominas, i un ram de flors a Isabel Tarragó, presidenta del Llagostera.

500 GUIXOLS


CELEBRAT EL CROSS ESCOLAR A SANT FELIU
El passat dissabte 18 de gener una destacada expedició de  diverses escoles i clubs esportius del Baix Empordà es varen donar cita a Sant Feliu de Guíxols per participar a la darrera jornada de Cros Escolar organitzat pel Consell Esportiu del Baix Empordà.
Tot i que  no hi va haver-hi pràcticament temps per escollir l’emplaçament del circuit, finalment l’Àrea d’Esports va aconseguir organitzar un esdeveniment rodó que va superar les expectatives i els escolars varen aconseguir participar en una jornada que va satisfer a tots els participants i els seus acompanyants.

500 cross

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.