Conferència · “Com juguen els teus fills?”

Conferència · “Com juguen els teus fills?”

 

1c14018b9c4f9aa0ec57ff570334db4f_L

Al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro, divendres 23 de gener

 

Continua la programació d’hivern del Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro – CAF (Av. Cavall Bernat, 47) amb la conferencia, Digues-me com juguen els teus fills i et diré com són, a càrrec de Dolors González, adreçada a mares i pares, i educadors. L’entrada és lliure, i a continuació, per a qui vulgui s’hi organitza un sopar (15 euros socis / 20 euros no socis –descompte de 5 euros amb reserva prèvia-). 

Simultàniament, fins al proper 1 de febrer, de dimarts a diumenge (15-21 h) s’hi exposen les 38 composicions participants al 3r Concurs Captuframe de fotografia, en homenatge al món del cinema, organitzat per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Les instantànies guanyadores són obra de Maria Ruz (1r Premi – Vikings) i de Laura Gómez (2n Premi – La Naranja Mecánica).

Des de fa més de dos anys, el CAF -una entitat amb nou dècades d’història- ha iniciat una nova etapa tant en la programació, com en el recursos materials equipant i condicionat la sala d’actes, renovant el local de la cafeteria, i creant un racó de lectura amb una biblioteca amb un miler de títols. En relació a les activitats, n’hi ha tant de caràcter puntual (teatre, cursos, conferències, concerts, presentacions, debats i revetlles), com de permanent (classes de teatre, escola d’hoquei o la banda de música El Caliu).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.