Prometia un mòbil a meitat de preu, li donaven els diners i fugia

Prometia un mòbil a meitat de preu, li donaven els diners i fugia

 

poli platja

Segons Informa Diari De Girona Un estafador ben conegut per la Policia no només la de Castell-Platja d’Aro sinó també en altres indrets de l’Estat espanyol. L’home estava buscat per tres jutjats, entre ells el de Sant Feliu per delictes d’estafa i el 7 de gener va acabar detingut per la Policia Local de Platja d’Aro. L’home de 34 anys, Narciso A.M. havia creat alarma social al municipi de la Costa Brava i és que diversos veïns de la població havien presentat denúncies per estafa per culpa d’aquest home. Que el que buscava era aconseguir diners per finançar-se droga.

Per enganyar les seves víctimes utilitzava dos mètodes. Un d’ells i molt ben treballat consistia a contactar per Internet amb víctimes, a les quals els oferia un telèfon mòbil d’última generació, normalment un Iphone 6, tot dient que tenia una amistat a una coneguda botiga de mòbils de Platja d’Aro, i que li treia els mòbils quasi a meitat de preu.

Després de contactar amb la víctima quedava amb ella a prop de la botiga dels mòbils, la víctima li donava entre 300 i 500 euros, tot dient-li que restés allunyat de la botiga per tal de no aixecar sospites, mentre ell entrava dins, i lògicament després sortia i marxava del lloc, la víctima esperava sense els diners ni el mòbil.

L’altre mètode utilitzat per l’estafador era més senzill i consistia a tocar el timbre d’un habitatge, i amb un to molt creïble demanava diners amb l’excusa que tenia la filla al hospital molt greu i necessitava diners per un taxi, aconse?guint amb aquest sistema entre 20 i 70 euros per casa.

El detingut estava buscat per un Jutjat de Badajoz i també tenia un requeriment d’un altre Jutjat de Saragossa i un tercer de Sant Feliu de Guíxols, tots tres per delictes d’estafa. L’home cometia aquests delictes per tal d’aconseguir diners. Després de la detenció i un cop finalitzades les diligencies va ésser lliurat al Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Guíxols.

Buscat per robatori amb força

Aquest no és l’únic delinqüent buscat que ha detingut darrerament la Policia Local de de Castell-Platja d’Arol El 28 de desembre varen detenir a un ciutadà d’Ucraïna, per estar buscat per un Jutjat de sant Feliu de Guíxols, per un robatori amb força. El detingut de 37 anys, Ruslan L., va esser localitat a un conegut bar de la localitat e identificat per els agents com la persona que era buscada. Junt amb les diligències, va ser lliurat als Mossos de Sant Feliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.