Guardons del 13è Concurs de Còmic

Guardons del 13è Concurs de Còmic

 

c15ee000a63c6516782ab90c4c87778d_L

Modalitats de tira còmica, vinyeta i animació per a totes les edats

 

Les propostes premiades en el Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro 2014, convocat per la Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR) per tretzena vegada són per a Àngel Pérez Moreta (1r Premi) i José Antonio Antúnez Fernández (2n Premi), en modalitat d’Historieta; Àlex Boix Salló (1r Premi) i Albert Paul Roquer (2n Premi) en Tira Còmica; i per a Bea Montes Pazo (1r Premi) i Òscar Pina Sales (Accèssit) en Animació. 

La convocatòria, dotada amb 1.185 euros en premis, també inclou les categories infantil (9-12 anys) i juvenil (13-16 anys). En l’infantil han estat guardonats Amal Bathaoui (1r Premi – Tira Còmica); i Cristina de Rocafiguera (1r Premi – Historieta); i en la juvenil Ayman Bathaoui (1r Premi – Tira còmica); i Cintia Sabater Vílchez i Neus Gultresa Boada (1r i 2n Premi – Historieta). Els guardons es van lliurar a finals de desembre al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, coincidint amb la inauguració de les exposicions de Nadal.

El concurs forma part del conjunt de propostes culturals a la Biblioteca Mercè Rodoreda, per a totes les edats. Els propers mesos, per al públic infantil hi ha noves sessions de contes, tant de Biblionadons (fins a 3 anys) com de L’Hora del conte (a partir de 4 anys), i de Descoberta de la Música; també tallers creatius i de caràcter interactiu, i el Concurs de Dibuix sant Jordi. Per al públic adult s’ofereixen propostes formatives (rus, scrapbook, manualitats o d’història de l’art) el cicle Receptes de salut · La cuina de la felicitat; i properament es convocarà el 5è Concurs Literari Cartes d’amor… o no!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.