8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

 

MERCAT-WEB

CANVI DE MOBILIARI URBÀ A LA RAMBLA VIDAL
Segons Informa Radio Sant Feliu A
quests dies s’està continuant a la Rambla Vidal el recanvi dels tradicionals bancs públics que des de fa anys s’han anat substituint progressivament a diversos espais de la ciutat, tot instal·lant-ne d’una línia més actual i innovadora. Si bé els substituïts han format part durant decennis del paisatge urbà, pel seu singular disseny, també esdevenien un problema, especialment per a les persones grans, atès que per la seva alçada els costava reincorporar-se, a més del manteniment que era més costós en haver de pintar o bé de reparar els travessers d’un en un.

500 BANCS

 

CIU PRESENTARÀ J.A.ALBÓ COM A CANDIDAT A L’ALCALDIA
A mitjans d’aquesta setmana, la coalició Convergència i Unió de Sant Feliu de Guíxols ha anunciat que la setmana entrant (23 de gener a 2/4 de 9 del vespre) es farà la presentació pública de Joan Alfons Albó, que tornarà a encapçalar la candidatura de la coalició. L’acte, obert a tothom, comptarà amb el suport de Feliu Puig i es portarà a terme a la sala Abat Panyellas del Monestir.

500 JAALBÓ

 

L’ESPAI CURAR-SE EN SALUT A TV3
L’espai  Curar-se en salut recentment inaugurat a la quarta planta del Monestir ha estat una de les peces que TV3 ha emès en el programa Comarques de la televisió autonòmica en la seva edició del dimarts, 13 de gener,  on hi intervé la directora del Museu, Sílvia Alemany i que podeu recuperat en l’apartat “A la carta” seguint la següent adreça: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/Telenoticies-comarques/Expo-curar-se-en-salut-a-St-Feliu-de-Guixols/video/5428606

500 TV3

 

DISSABTE, MERCAT DELS ENCANTS
El proper dissabte 17 de gener se celebrarà a la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols una nova edició del “Mercat dels Encants”. Mobiliari, pel·lícules, segells, monedes, revistes, aparells electrònics, llibres, roba, objectes de decoració, antiguitats i un llarg etcètera d’oportunitats a preus raonables des de les 8 del matí fins les 2 de la tarda de forma ininterrompuda. L’èxit de participació i també d’assistència van provocar que l’Associació de Comerciants el fixés fa tres anys, en el tercer dissabte de cada mes a demanda dels paradistes.

500 MERCAT

 

ASSEMBLEA ORDINÀRIA DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA
Aquest  diumenge, 18 de gener, a les 11 del matí, al Centre Excursionista Montclar (C / Antoni Capmany, 100) se celebrarà l’Assenmblea General Ordinària de Guíxols per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana amb el següent Ordre del Dia: 1. Elecció de la mesa. 2. Lectura i aprovació de l’ordre del dia. 3. Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior. 4. Lectura i aprovació de l’informe de gestió de GxI. 5. Lectura i aprovació de l’informe econòmic de GxI. 6. Presentació de candidatures al Secretariat Territorial Local de GxI: coordinador/a, secretari/ària, tresorer/a i altres secretaries que es considerin oportunes. 7. Votació, escrutini i proclamació dels càrrecs. 8. Precs i preguntes. Un cop acabada l’Assemblea General se celebrarà un dinar de germanor al mateix C.E.Montclar.

500 ANC

 

CURS D’INFORMÀTICA PER A NO INICIATS
La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, de Sant Feliu de Guíxols, ofereix un curs per tal de perdre la por a la informàtica, amb la intenció d’acostar a tothom a les noves tecnologies per aprendre noves eines que poden fer la vida més fàcil a les persones no iniciades però que tenen inquietuds.
L’inici del curs es portarà a terme el dimarts, 20 de gener, a les 15:30 h
Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Places limitades.

article-10.14-img01

 

RUN 4 CÀNCER D’ONCOLLIGA GIRONA
La delegació de la Fundació a d’Oncolliga Girona a Sant Feliu de Guíxols, lliga catalana d’ajuda al malalt de càncer, demana la col·laboració dels ganxons per participar en la primera cursa provincial pel càncer “Run 4 Càncer” de 5 o bé de 10 Km. que se celebrarà el dia 1 de febrer, amb motiu del Dia Internacional del Càncer. Malgrat que Sant Feliu no té sortida en aquesta edició, s’ha fet una distribució arreu de les comarques gironines per tal que se’n pugui trobar alguna dins de la comarca. L’horari de totes les sortides és a les 10 de matí des de: Palafrugell, Salt, La Jonquera, Porqueres/Banyoles, Olot, Planoles i Santa Coloma de Farners. La inscripció anticipada té un preu de 8 euros i es pot fer al web: www.oncolligagirona.cat  i també es podrà fer a la sortida al preu de 10 euros. Més informació al telèfon: 972 22 49 63.

500 oncolliga

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 17 de gener
Camp de Futbol “Josep Suñer”
10,00h AD Guíxols Aleví – Unió
16,00h AD Guíxols B- Racing Blanenc 

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E. F. Sant Feliu
10,00 h. Prebenjamí A – Begur
10,00h  Benjamí B – Empordanet
11,00h  Aleví D-  La Salle
11,00 h. Prebenjamí C – Palamós
12,30h  Cadet A- Fornells
16,00h. Juvenil A – Llagostera 

Pavelló Municipal la corchera
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Infantil Masculí – Sant Narcís
09,00h Mini Femeni – Bisbal
10:30h Mini Masculí B- Arbúcies
10,30h Preinfantil Femení- Escolapies
12,00h Infantil Femení- Nou caulers
16.00h  Cadet Femení- Llagostera
17.30h  Senior Femeni-Sarrià
19,00h  Senior Masculí- Llagostera 

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00h C.Guixols Fs- Tossa

Diumenge, 18 de gener
Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E. F. Sant Feliu
10,00h. Alevi C – Llagostera
10,00h. Benjamí D – Monells
11,00h  Infantil B- Riudarenes
12,30h. Infantil A – Cal Aguido
16,00h  Femení- Sant Gregori

Esports

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.