NOU CONSELL MUNICIPAL D’ESPORTS

NOU CONSELL MUNICIPAL D’ESPORTS

 

CONSELL-WEB

Sant Feliu disposarà en breu d’un Consell Municipal d’Esports, així ho va determinar el plenari en la darrera sessió de l’any 2014 atès que es considera “que a la ciutat existeix un ampli teixit d’entitats esportives i persones que treballen per a la dinamització de l’esport i, des de l’Ajuntament, es considera necessari un òrgan que coordini totes aquestes entitats i aglutini les aportacions, propostes, suggeriments i demandes dins del marc institucional, per millorar la promoció de l’esport a partir de tots els agents que hi estan implicats”.
Es va proposar al Ple l’adopció dels següents acords: aprovació inicial dels estatuts del nou Consell Municipal d’Esports i se sotmetia l’expedient a exposició pública pel termini de vint dies, passats els quals, si no hi ha al·legacions quedarà aprovat sense necessitat d’adoptar nous acords.
En absència de la regidora d’esports fou el vicealcalde, Pere Albó, qui va prendre la paraula en nom de l’equip de govern, estant d’acord amb els portaveus de l’oposició que consideraven que aquest consell s’hauria d’haver constituït fa temps i afegint que de vegades el dia a dia retarda algunes decisions però que, finalment, es va en la direcció correcta, es constitueix un òrgan senzill en el qual es regula els membres que el conformaran, que permetrà filtrar, destil·lar, generar unanimitats i grans consensos que només poden aportar coses positives per a l’esport de la ciutat, que facilitarà també la complexa gestió dels equipaments esportius que mereix marcs com aquest.
Finalment va destacar la feina realitzada per la regidora, Magdalena Lupiáñez, “per la seva iniciativa i el repte que emprèn així com la complicitat que els portaveus dels grups de l’oposició ens han traslladat i segur que serem capaços que aquest òrgan donarà bons fruits en el dia a dia de la política esportiva com els que per exemple el Consell Escolar o el Consell Social estan donant a dia d’avui”.
Posteriorment, la regidora ha declarat a la nostra emissora que amb el Consell, tothom podrà exposar els seus neguits i es podran aportar solucions. També va avançar que estarà format per representants de totes les entitats esportives, associacions de gent gran que practica l’esport, associacions de disminuïts, Creu Roja, un regidor de cada grup municipal, un tècnic de l’Àrea d’Esports i el president. Calcula que en un parell de mesos podrà estar constituït i operatiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.