6è Concurs d’habilitats artístiques “Tu de què vas!”

6è Concurs d’habilitats artístiques “Tu de què vas!”

 

c0a900a8f1065494ea739555ce96d6a6_L

Convocatòria oberta fins al 31 de gener per a artistes afeccionats

 

6è Concurs d’Habilitats Artístiques Tu de què vas! convocat per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, coincidint amb el Carnaval 2015, i amb una dotació de 1.500 euros (1r Premi), 900 euros (2n Premi) i 600 euros (3r Premi). Obert a la participació de tothom, major de 16 anys, amb esperit d’artista, que de manera amateur, individualment o en conjunt, vulgui mostrar les seves habilitats relacionades amb el món de la faràndula: malabars, imitacions, circ, dansa, música, etc. El termini de presentació finalitza dissabte 31 de gener (17.30 h). 

L’actuació final, serà el 12 de febrer, Dijous Gras, al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (22 h) en format de gala oberta al públic. Es pot presentar un única proposta d’un màxim de 5 minuts a tudequevas@platjadaro.com amb un arxiu adjunt de vídeo o un link a llocs web de distribució de vídeo (youtube, vimeo…), i incloent-hi les dades personals. També es pot lliurar en CD o DVD personalment o per correu postal (mata-segells fins a31 de gener) a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro (c/ Verdaguer 4, 17250 Platja d’Aro).

El jurat, format per cinc persones, es reserva el dret de descartar les propostes que no reuneixin un mínim de requisits de qualitat, o que siguin de mal gust, ofensives o trucades, manipulades o creades artificialment, així com aquelles que siguin impossibles de realitzar per la seva complexitat tècnica no assumibles per l’organització. Del conjunt de propostes, n’escollirà fins a dotze per a l’actuació final, selecció que es farà pública el 3 de febrer al lloc web municipal.

El Carnaval de Platja d’Aro 2015 se celebra del 7 al 18 de febrer, i té com a dates puntals diumenge 8 de febrer amb la 3a Rua Infantil a S’Agaró (11 h) i el Canvi d’Atributs (19 h) entre els reis carnestoltes; el 2de febrer –Dijous Gras- amb l’arrossada popular amb 800 comensals (14 h); dissabte 14 de febrer amb la dobla Rua de Carrosses i Comparses (11 i 16 h), i 18 de febrer -Dimecres de Cendra- amb l’Enterrament de la Sardina (20 h).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.