7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

 

500-CAVALLETS

ULTIMA CRIDA PER ESTUDIAR I TREBALLAR A ALEMANYA
Segons Informa Radio Sant Feliu Últimes places que es poden cobrir per anar a estudiar FP Dual a Alemanya des de Sant Feliu de Guíxols. Els joves interessats en participar en el projecte de formació professional remunerada a Alemanya tenen una última oportunitat per presentar-se i informar-se.
Aquest mateix dimecres, 14 de gener, es fa una reunió informativa a les 5 de la tarda a la Biblioteca Octavi Viader de Sant Feliu de Guíxols. No cal apuntar-se abans. Si esteu interessats en tenir informació i poder fer l’entrevista, dirigiu-vos directament a la Biblioteca, dimecres a les 17, i us donaran tota la informació.
És l’oportunitat per estudiar i aprendre un ofici a Alemanya, durant tres anys, amb garantia europea i finançament del govern alemany. Oferta dirigida a joves entre 18 i 27 anys, amb perfil d’hostaleria, recepció d’hotel o cuina. Podeu acostar-vos-hi sense compromís. La Biblioteca està al carrer Surís – Carretera de Girona.

500 ALEMANYA_

 

CARNAVAL: PRESENTACIÓ CARTELL I PREINSCRIPCIONS RUA
Primeres informacions del Carnaval 2015 que començaran aquest  dimecres, 14 de gener amb la presentació als mitjans de comunicació on es farà la presentació oficial del cartell a l’Ajuntament amb la imatge de la present edició. Es comptarà amb la presència del seu dissenyador, David Vilardebó.
D’altra banda s’informa del període de preinscripció obligatori per a totes les colles que  desitgin  participar a la Rua del divendres. El termini per realitzar-les va del 19 al 23 de gener i cal fer-les on-line omplint el formulari editat a la pàgina de Facebook “Carnaval de Sant Feliu”, també al web www.guixols.cat i als mitjans habituals, a partir del dia 19.
El llistat de colles admeses es publicarà a partir del 23 de gener i les inscripcions es faran del 26 al 30 de gener.

500 CARNAVAL

 

HIPOCRÀTICA A LA MEDICINA MODERNA
Dins del cicle “Salut i Societat (Curs 2014-2015), el proper divendres 16 de gener, a les 19.30h, a la Sala Abat Sunyer del Museu d’Història-Monestir de Sant Feliu de Guíxols, conferència sobre “Vigència dels Principis de la Medicina Hipocràtica a la Medicina Moderna”, a càrrec del Dr. Xavier Uriarte (Metge Naturista), que convidarà a fer un viatge pel pacient, per la interpretació dels símptomes, la crisis, el procés d’emmalaltir, l’exploració corporal, l’analítica de les secrecions corporals, l’electrodiagnòstic, la higiene, la dieta, la terapèutica, la cirurgia, el diagnòstic, el pronòstic, la vida i la mort, tot des d’una perspectiva antiga i moderna de  la medicina hipocràtica. Entrada lliure i gratuïta.

500 HIPOCRATIC

 

FESTA D’ANIVERSARI DELS PIRATES
El proper dissabte 17 de gener, a partir de les 22:30 h. al local de Pirates Moto Grup, a l’antic escorxador de Sant Feliu de Guíxols, el col·lectiu motard ganxó celebra la seva festa del 15è aniversari que comptarà amb l’actuació del grup de versions de Rock & Roll dels 70, The Seventies. També es comptarà amb el tradicional streap-tease masculí i femení i servei de bar amb entrepans i caldo calent. La festa està oberta a tothom i l’edat mínima per a l’accés és de 18 anys.

500 PIRATES

 

ESPECTACLE DE LA XARXA AL TEATRE
El proper diumenge, 18 de gener a les 12 h. al Teatre Auditori Narcís Masferrer  La Xarxa presenta l’espectacle per a tots els públics “Les màgiques aventures d’en Fixi i en Foxi” a càrrec d’Enric Magoo. “ La història explica les peripècies d’un parell de personatges que van a la recerca d’un tresor perdut i que representen dos móns molt diferents. Així, mentre en Fixi sempre intenta tocar de peus a terra i pertany al món terrenal, on les lleis socials i de comportament humà marquen les pautes, en Foxi sempre estarà per sobre de tot això i viurà en un món màgic i fantàstic”.

500 XARXA

 

TALLER “QUÈ ÉS EL COACHING, QUI ÉS UN COACH”
El dijous 15 de gener a les 19 h., a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, tindrà lloc la Xerrada/Taller: “Què és el Coaching? Qui és un Coach?”, a càrrec de Marta Costa Falgàs, Coach personal i PNL Practitioner (Formada a Girona Coaching), actualment cursant Master PNL i Coaching Generatiu a l’Institut Altrainer de Barcelona i impulsora de l’espai Més que coaching. El Coaching ja fa anys que ha arrelat en els països anglosaxons i ho està fent ràpidament a casa nostra.
El fet que preguntin sovint a la Marta en què consisteix exactament això del Coaching l’ha portat a oferir aquesta xerrada interactiva amb la que vol aclarir el concepte de qui és un Coach, paraula anglesa que traduïda vol dir “Entrenador”, prové del món de l’esport d’elit. Els seus creadors s’adonaren que a banda del joc a la pista o al camp, era tant o més important el “joc interior” del jugador.

500 COACHING

 

INICIEN EL RECORREGUT PER EUROPA EN BICICLETA
Oscar i Jesús, els dos homes sords, acompanyats del gos Nashor, varen iniciar dissabte el seu recorregut per Europa realitzant la sortida oficial en el passeig de Sant Feliu on companys, membres de diversos col·lectius esportius així com representants de l’equip de govern, entre els quals s’hi trobaven l’alcalde i la regidora d’esports, que els hi varen fer costat i el desig de sort en aquesta aventura europea.

500 CICLISTES

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.