AUTOINCULPACIONS PEL 9N AL JUTJAT

AUTOINCULPACIONS PEL 9N AL JUTJAT

 

ANC-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu L’admissió a tràmit de la querella contra el president de la Generalitat, la vicepresidenta i la consellera d’Ensenyament ha provocat que L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) hagi posat en marxa una campanya d’autoinculpacions en solidaritat amb les autoritats polítiques afectades, alhora que denunciem la nul·la separació de poders a l’Estat espanyol i la manca de garanties democràtiques que impedeix que la gent opini lliurement.
Per tal que aquestes autoinculpacions siguin actes col·lectius i massius, el passat 30 de desembre Guíxols per la Independència, juntament amb la resta de territorials ANC de les rodalies, varen fer una primera convocatòria amb l’assistència de 85 persones. Ara, han convocat la segona pel proper dilluns 19 de gener a les 10h davant el Jutjat de Sant Feliu de Guíxols. En una nota feta pública recalquen que es tracta d’una acció de protesta i que en cap cas, per la pertinença al voluntariat del procés del 9N i/o el fet d’haver-hi votat atès que no constitueix cap delicte.
Clouen l’escrit recordant que es pot consultar tota la informació a través de l’adreça: http://autoinculpacions9n.assemblea.cat on es pot descarregar el document que cal omplir per registrar, juntament amb el DNI original de cadascú. L’ANC també posarà a disposició de tothom còpies impreses a la mateixa porta per poder-ho fer al moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.