Roberlo, de Riudellots, compra la britànica Chemfix

Roberlo, de Riudellots, compra la britànica Chemfix

 

L'empresa Roberlo ad

Segons Informa El Punt Avui L’empresa gironina Roberlo ha adquirit recentment el total de l’empresa britànica Chemfix. Aquesta, ubicada a Dewsbury, va tenir una facturació de 12 milions d’euros l’any passat. A més, pel grup català aquesta adquisició suposarà el creixement internacional pel que fa a una de les dues principals àrees de l’empresa, l’ancoratge químic. Així, aquesta realitat, va informar Roberlo, la situarà entre els tres primers productors d’aquesta tecnologia a Europa. Des de la direcció de l’empresa van destacar aquest fet: “aquesta inversió ens consolida com a líders europeus en un sector que portem temps treballant .

L’empresa, que té 46 anys d’història en el sector de la fabricació de productes químics per a la reparació de la carrosseria i pel sector de la construcció, també ha remarcat que “la dimensió econòmica de l’acord ens ofereix la possibilitat de donar un gran impuls al nostre projecte”. La nova adquisició suposa un augment de la seva activitat econòmica internacional. Abans de l’adquisició de l’empresa anglesa, la seva activitat econòmica fora del país se situava entorn al 80%, actualment és del 85%.

Aquesta nova incorporació fa preveure al grup una xifra de negoci que s’acosti als 65 milions durant aquest any. Una xifra suposaria un increment de més del 30% respecte el que va assolir l’any passat. D’aquesta manera es veu assolit l’objectiu d’internacionalització que des de fa alguns anys és un element prioritari per a l’empresa : “ens fa especial il·lusió seguir veient com la nostra aposta per a una empresa enfocada a l’exterior ens permet seguir amb uns nivells de creixement destacables, inclús durant els darrers sis anys de crisi internacional”. El 2012 l’empresa va assolir la major quota de vendes a l’exterior fins al moment, un 75%, i en els dos darrers anys ha augmentat les vendes a l’exterior en un 15% amb aproximadament un creixement del 5% cada any.

Per altra banda, l’adquisició de Chermfix suposa la incorporació de 75 empleats que, segons ha informat el grup, la gestió i els empleats romandrà a l’empresa. Així, el grup el formen una plantilla de 400 treballadors, la meitat dels quals estan fora de Catalunya.

Actualment l’empresa té cinc centres productius. Dos d’ells se situen a la demarcació de Girona, un a la central i seu de l’empresa a Riudellots de la Selva i l’altre a una fàbrica que va adquirir el grup durant el 2010 a Santa Cristina d’Aro. A més, compte amb un centre de producció a Brasil i un altre a Rússia. Amb la nova adquisició, l’empresa comptarà amb un altre centre al Regne Unit. A més, en total té deu filials i empreses arreu del món, entre elles a Portugal, França, Itàlia, Holanda, Regne Unit, Rússia, Brasil, Argentina i Estats Units. També la presència comercial de Roberlo se situa a més de 100 països de tot el món.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.