4 NOTÍCIES + 4 IMATGES DE SANT FELIU

4 NOTÍCIES + 4 IMATGES DE SANT FELIU

 

VOLTA-WEB

OFERTES DE TREBALL I INSCRIPCIONS AL SERVEI D’OCUPACIÓ MUNICIPAL
Segons IOnforma Radio Sant Feliu J
oan Alfons Albó comentava en el programa “Línia amb l’alcalde” d’aquest dijous a la nostra emissora, que les persones que estan inscrites en el SOM (Servei d’Ocupació Municipal), emplaçat al primer pis de l’estació d’autobusos, no deixin d’assistir-hi per fer consultes atès que entre Sant Feliu, i bona part de les comarques gironines, havia pogut veure aquest mateix matí que hi havia més de 70 ofertes de feina relacionades amb diverses professions i que considerava que no és suficient amb només fer la inscripció. D’altra banda, aquest servei publicava una nota a les xarxes socials en la qual notificava que s’està actualitzant i que “ Les persones inscrites fa  més d’un any seria necessari que vingueu a renovar la vostra inscripció per a poder accedir a les ofertes de feina publicades al nostre servei i continuar formant part de la nostra borsa de treball.
Per a la renovació  de les vostres dades necessiteu portar a les nostres oficines:
1.- Currículum vitae actualitzat
2.- Vida laboral actualitzada
3.- Noves titulacions rebudes si és el cas.”

500 SOM


DARRERA COL.LABORACIÓ DEL DR. LLUÍS PALLÍ
Aquesta setmana el Setmanari Àncora informa que s’ha presentat als mitjans científics l’última publicació en que ha intervingut el Dr. Lluís Pallí. Es tracta de “Landscapes and Landforms of Spain”, obra dins el macroprojecte “World Geomorphological Landscapes” editor del qual és el professor Piotr Migon de la Universitat de Wroclaw (Polonia). L’acreditada editorial “Springer Heildelberg New-York London” ha cuidat tots els detalls d’impressió.
En el volum de 406 pàgines i més de 240 il•lustracions, hi han participat 30 autors i inclou una introducció a la Geologia i Geomorfologia d’Espanya, 23 capítols sobre algunes zones de major interès geomorfològic, sengles treballs de revisió sobre riscs geològics i patrimoni geològic-geomorfològic. Entre els diferents continguts figura el capítol “The Olot Volcanic Field” autors del qual, a més del Dr. Pallí, hi han intervingut els Drs. C. Roqué, R. Linares i M. Zarroca. Els beneficis del llibre seran destinats al programa de beques de l’“Associació Internacional de Geomorfologia” orientat a joves dels països menys afavorits.

500 PALLÍ

 

FORMACIÓ DE GRUP DE CONVERSA EN FRANCÈS
Si us pot interessar formar part d’un grup de conversa en francès a la Biblioteca, tant per millorar el vostre francès parlat així com l’accent i l’entonació, podeu participar en un club de conversa en un ambient distès, però amb les correccions oportunes i rigoroses d’una professora nadiua, i a un preu molt assequible per a tothom, cada dilluns, de 15:30 a 16:30 hores. Inici el proper dilluns, 12 de gener. Més informació a la Biblioteca, 972 32 40 57,  biblioteca@guixols.cat i al seu facebook.

500 BIBLIOTECA


DIUMENGE, SARDANES AL PASSEIG DELS GUÍXOLS

L’Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols organitza per aquest diumenge,11 de gener de 2015 a les 12 del migdia, al Passeig dels Guíxols, la 598a Audició de Sardanes, amb la cobla La Bisbal Jove que oferirà el següent programa:
“Dalt les Gavarres”, 35-75, de Juli Garreta
“Regal de Reis”, 29-77, de Martirià Font
“Prada de Conflent”, 19-73, de René Picamal
“L’aplec de Pedralta”, 27-73, de Rafael Figueras
“L’aplec de Sabadell”, 33-91, de Josep Auferil
“Noies de Calella”, 25-81, de Francesc Mas ros
Sorteig d’un magnífic tortell, gentilesa de Pastisseria Montserratina.
Més informació a: guixolssardanes@gmail.com

500 SARDANES

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.