PLA DE MILLORA A L’HOTEL JECSALIS

PLA DE MILLORA A L’HOTEL JECSALIS

 

JECSALIS-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu Sembla que després de molts anys de no comptar amb un creixement decidit de places hoteleres a Sant Feliu, s’obren nous horitzons amb la remodelació d’alguns de ja existents i de la construcció de nous.
Fa unes uns mesos aportàvem informació sobre la compra i el projecte dels hotels Rex-Les Noies. Fa unes setmanes, de la venda de l’Hotel Avenida i del Regina. També oferíem un reportatge sobre el nou Alàbriga. El passat estiu assistíem a l’estrena del remodelat Hotel Segura, així com a ampliacions de diversos establiments.
Una altra bona notícia és la demanda, per part de la propietat a l’Ajuntament, de portar a terme un Pla de Millora a l’Hotel Jecsalis de la carretera de Girona.
El regidor de Projectes Urbanístics, Joan Vicente, declarava a la nostra emissora que “és una bona notícia perquè l’establiment, que està molt ben situat i que dóna a quatre carrers, necessita una actuació tant a la façana com a l’interior per posar-lo al dia atès que ara, quan funciona, ho fa a molt baix rendiment”.
Apuntava que, a més de molt ben situat, “és un edifici molt gran i és un hotel. Ara mateix supera el nombre de plantes permeses i a més compta amb volums que estan fora de normativa però, precisament una de les modificacions que l’Ajuntament va fer en el Pla d’Urbanisme és que, per a edificis hotelers, tots aquests establiments que compten amb volums disconformes, mitjançant un Pla de Millora es poden posar a dins de normativa, la qual cosa facilita que hotels ja existents es puguin reformar.
En aquest Pla també es contempla la millora de la façana, actualment ancorada en els anys 70, que entrarà més en sintonia aquest centre urbà on està situat.
Vicente posava especial èmfasi en el mèrit i la valentia de propietaris i inversos però també apuntava que “alguna cosa hi té a veure la iniciativa i la gestió portada a terme per l’equip de govern en el darrer any i mig”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.