Apareix el cadàver d´un home a la platja de Sant Feliu

Apareix el cadàver d´un home a la platja de Sant Feliu

 

940040

Segons Informa Diari De Girona Ensurt matinal el d’un taxista que es trobava a prop de la platja de Sant Feliu ahir cap a tres quarts de vuit del matí. Es va trobar amb un home estirat a la sorra i quan el va provar de despertar es va emportar la sopresa macabra que estava mort. Ràpidament va alertar els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, que juntament amb el SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), es van desplaçar en aquest punt del litoral.

El cadàver no presentava signes de violència i, per tant, els Mossos van descartar d’entrada que fos un crim. La principal hipòtesi és que l’home es va banyar, i que hauria mort per causes naturals. Amb tot, però, l’autòpsia que se li ha de practicar en les properes hores a l’Institut de Medicina Legal de Girona haurà de determinar com va perdre la vida. Quant a la identitat del cadàver, de moment es desconeix, si bé ahir els Mossos estaven intentant trobar proves per poder comprovar de qui es tracta. El cos és el d’un home d’uns 50 anys i, segons sembla, podria tractar-se d’un indigent que rondava pel municipi els últims dies i que podria ser estranger.

Per poder saber la seva identitat, els Mossos d’Esquadra van estar rastrejant els voltants i van trobar-se que a la zona dels antics banys de Can Rius hi hauria diverses mantes i cartrons que podrien ser de l’home. Tot i això, no van trobar-hi cap tipus de document d’identitat. També haurien trobat un cotxe a la zona que semblaria abandonat i en el qual també hi havia objectes que podrien ser de la víctima. Tot i això, ahir al vespre encara es desconeixia la identitat de l’home.

Quan els Mossos i la Policia Local es van trobar el cadàver van poder veure que l’home anava despullat, estava d’esquena. A la sorra de la platja hi havia marques com si l’home s’hagués arrossegat des de l’aigua fins a l’arena. El cos, de fet, es trobava a uns 15 metres de distància del mar.

Per poder determinar si es tractava d’un crim, els Mossos s’hi van desplaçar amb sis patrulles, les quals incloïen membres de la policia judicial i d’investigació però ahir van descartar que el cos presentés cap tipus de signe de violència. Durant l’estona que els efectius van estar treballant i fins que no es va fer l’aixecament del cadàver, cap a dos quarts de deu, la zona de la platja va estar tallada i s’hi impedia l’accés.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.