6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

 

500-CAMBRA

HOMENATGE EN EL TANCAMENT DEL CHIC BAR
Segons Informa Radio Sant Feliu L’emblemàtic Chic Bar, un dels establiments amb més història del nucli antic de Sant Feliu de Guíxols, es va acomiadar ahir de la clientela amb l’especialitat de la casa, un gran vermut que posa fi a més de set dècades de servei a la cèntrica rambla del Portalet, informava el El Punt Avui..
Inaugurat l’any 1944 com una taverna tradicional, el seu propietari, Emili Darder, se’n va fer càrrec a la segona meitat de la dècada del 1950. Darder, de 84 anys, va rebre ahir, commogut, un diploma d’homenatge de mans de l’alcalde, Joan Alfons Albó, i el vicealcalde, Pere Albó.
L’establiment formarà part del nou hotel que l’actual propietari del Rex I i Les Noies farà sorgir en aquest àmbit. Per la seva banda el Chic es tornarà a obrir en un altre punt de la ciutat encara per determinar.

500 CHIC

 

MULTITUDINÀRIA ASSISTÈNCIA A LA QUINA INFANTIL
Més de 500 persones es varen concentrar a la Sala Las Vegas per participar a la I Quina Infantil que va organitzar l’Espai La Milana de Sant Feliu que ha agraït l’assistència, que va desbordar totes les previsions, així com la col·laboració de les entitats que els han donat suport per tal d’instituir aquesta participada activitat que ha enriquit els actes infantils que es programen a la ciutat per aquestes dates nadalenques.

500 QUINA

 

EL GOSPEL FA VIBRAR AL PÚBLIC A LAS VEGAS
La predisposició de la Sala Las Vegas per acollir espectacles, va calant entre els ciutadans que programen activitats i que senten el local com un punt de lleure imprescindible atesa la seva cabuda i estructura.
El divendres es va viure l’esperit i l’emoció del gospel amb l’actuació de The Gospel Viu Choi, que va fer participar, emocionar i divertir al públic que omplia la sala, deixant en evidencia les possibilitats d’aquest estil que està agafant embranzida al nostre país, a través dels programes de televisió, i del qual en tenim uns més que dignes representants a Sant Feliu a través de la Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar.

500 GOSPEL

 

GRAN FESTA INFANTIL A LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU
La tarda d’ahir va omplir de nens, nenes, pares i mares la plaça Salvador Espriu en la festa que l’Associació de Veïns de Vilartagues va organitzar per donar la benvinguda del patge que va recollir les primeres cartes de la mainada per a la diada de Reis.  Atraccions inflables, actuacions a l’escenari, xocolatada i tota una sèrie d’activitats, varen ser el centre d’atracció dels menuts  que no es varen voler perdre aquest esdeveniment que, segurament, marcarà la seva continuïtat després del seu èxit.

500 VILARTAGUES

 

SENSE IDENTIFICAR EL CADÀVER DE L’HOME DE LA PLATJA
La identitat del banyista que divendres va ser trobat mort i completament nu a la platja de Sant Feliu de Guíxols ahir encara no s’havia pogut confirmar, segons El Punt Avui. Els Mossos van agafar les empremtes dactilars del cadàver però no han trobat cap coincidència als arxius, cosa que podria fer suposar que es tracta d’un estranger. Ara s’està pendent de si es presenta alguna denúncia de desaparició d’una persona que coincideixi amb el mort. Tot i que es va trobar roba en un punt força apartat del lloc on va aparèixer el cos, en principi s’ha descartat que correspongui a la víctima. El cadàver va ser descobert cap a les vuit del matí a uns 15 metres de la línia de l’aigua, estava totalment nu i, pel seu estat de rigidesa, tot indicava que havia mort durant la matinada. El cos no tenia signes externs que facin pensar que ha estat víctima d’una mort criminal però s’esperaran els resultats de l’autòpsia que els forenses compten realitzar en les properes hores.

500 MORT

 

OKUPEN LES NAUS DE COMERCIAL MARTÍ
Una vintena de joves de diversos països europeus han ocupat des de fa unes setmanes una nau industrial al polígon de Sant Feliu de Guíxols, informa el Diari de Girona. Segons l’Ajuntament, la policia ja els ha identificat, no tenen antecedents i tampoc són conflictius. De fet, no acostumen a ser durant el dia pel municipi. El consistori esbrina ara qui és el propietari, però tot apunta que és d’un banc perquè està desocupada, tot i que en molt bon estat.
Segons va explicar l’alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó, la nau encara porta el nom de Comercial Martí, de Palamós. El grup prové de diferents països europeus com “Àustria o Alemanya”, tenen gossos i disposen de vehicles. L’alcalde va reiterar que a la nau només s’hi permet l’activitat per la qual està prevista i no com a habitatge.
L’Ajuntament també ha contactat amb la companyia d’aigües i la companyia elèctrica per saber també si s’han connectat a les diferents xarxes de subministrament del municipi. Mentrestant, el consistori anirà fent un seguiment tot i que no es mostra preocupat més enllà de poder aclarir tota la situació.

500 MARTÍ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.