CALEFACTORS D’EMERGÈNCIA AL TEATRE

CALEFACTORS D’EMERGÈNCIA AL TEATRE

 

TAM-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu Després de la notícia sobre la falta de calefacció al teatre en les darreres setmanes, en la qual relatàvem les protestes dels usuaris tant de dalt de l’escenari com del pati de butaques, així com l’avançament de l’actuació que s’hi havia previst, en les darreres hores l’alcalde, Joan Alfons Albó, ha ampliat els detalls de les millores que s’hi ha previst així com una solució d’emergència per tal d’aconseguir escalfar l’equipament en dies de representacions.
En la nota que s’ha distribuït hi diu textualment que “el fred al Teatre Auditori Narcís Masferrer: molt a principis d’aquest 2015 tenim previst canviar tota la calefacció. No reparem l’actual (falla contínuament), la substituïm, junt amb altres mesures per incrementar la seguretat. El canvi de calefacció implica també fer obres, entre elles l’enderroc d’una paret, i aquest principi d’any ens hi posem.
La inversió supera els 40.000 euros (calefacció i obra) i implica també reforçar la instal.lació elèctrica (projecte encarregat).
Tenim ja els diners reservats per tal d’arreglar-ho.
Com a solució provisional hem adquirit dotze calefactors per poder posar aquests dies, per tal que el públic i els actors (Pastorets, dimoni inclòs…) no passin fred”.
Amb aquesta mesura puntual s’espera que es pugui garantir una bona temperatura per a les properes actuacions mentre es realitza el canvi del climatitzador central i la resta de mesures de seguretat com l’obertura d’una nova porta d’emergència i la senyalització dels esglaons laterals entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.