EL TEATRE NECESSITA MILLORES DIVERSES

EL TEATRE NECESSITA MILLORES DIVERSES

 

TEATRE-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu El Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer, inaugurat per Josep Vicente en el darrer tram dels anys 80, necessita una important inversió per posar-se al dia, atès que és un dels equipaments més utilitzats de la ciutat.
Tot i que en aquesta gairebé trentena d’anys s’hi han realitzat un parell d’actuacions importants com la impermeabilització del soterrani o el canvi de butaques, és evident que cal afrontar altres necessitats. I la més urgent és la de la climatització.
L’Ajuntament ja va fer un intent per solucionar-ho amb una inversió d’uns 9.000 euros quan els tècnics varen suposar que la manca d’una resistència i problemes de condensació es podrien solucionar reposant les peces a més de considerar que els tubs de distribució tenien un diàmetre inferior al que cal per un espai d’aquestes característiques. Cal destacar que l’aparell que s’hi va instal·lar des de l’inici era ja de segona mà.
En dues ocasions, Jordi Vilà d’ERC, ha adreçat precs al govern en el Ple per cercar solucions i, espectadors i la pròpia co-directora de la Benet Escriba, Roser Descayre, han estat contundents amb les queixes en els darrers dies quan escrivia: “Verdaderament som supervivents els que encara tenim la gosadia de fer Pastorets, Sense calefacció al teatre des de fa molt temps. Els petits tremolant de fred i encara és mouen per l’escenari on hi han uns focus que escalfen (jo, jo, jo…) . Demanem al senyor alcalde que faci els impossibles per solucionar el problema, que és molt seriós!!!! Tanta feina que hem fet durant mesos i llàstima les hores esmerçades en poder fer una presentació decent….N’hi ha per tirar el barret al foc i potser aquesta solució ens escalfaria una mica…..”.
Precisament posàvem sobre la taula, el passat 18 de desembre, la situació a Joan Alfons Albó en el programa “Línia amb l’alcalde”, on comentava que hi ha una part dels diners reservada a l’espera de fer la contractació atès que “el problema va força més enllà ja que no és tracta d’un calefactor, sinó d’un climatitzador valorat en uns 30.000 euros, però que s’han de fer més inversions, perquè s’ha d’obrir una porta d’emergència, renovació de tot el sistema elèctric, tèrmics, així com la nova senyalització dels esglaons laterals, on s’hi ha produït alguna caiguda”. També hi ha un dèficit quant a elements de so.
(A la foto el discurs d’inauguració del teatre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.