El dipòsit i el centre cívic de Castell, les grans inversions de Platja d’Aro pel 2015

El dipòsit i el centre cívic de Castell, les grans inversions de Platja d’Aro pel 2015

 

Paratge entre Mas Se

Segons Informa El Punt Avui La construcció d’un nou dipòsit d’aigua i la connexió a la xarxa, i la transformació de l’escola de Castell d’Aro en el nou centre cívic del nucli són les dues inversions més grosses d’aportació municipal previstes en el pressupost de Castell-Platja d’Aro pel 2015.

El dipòsit d’aigua hi figura amb una partida de 3,5 milions d’euros, amb diferència la més gran, se situaria en la muntanya entre la urbanització de Mas Semi i la de Mas Nou i serviria per deixar de comprar aigua en alta a Sant Feliu i, segons explica l’alcalde, Joan Giraut: “Aquesta inversió serà un estalvi “important” en el cost de l’aigua. Aquest dipòsit abastaria tant Castell d’Aro com s’Agaró. L’altra és l’adequació del nou centre cívic de Castell d’Aro, que, en aquest cas, tindrà un finançament del consistori de 900.000 euros. Entre les inversions en equipaments destaquen també els 400.000 euros destinats a l’antic Casinet i el Museu de la Nina (375.000 euros serà l’aportació municipal) i els 180.000 euros destinats a un transformador per al nou CAP.

La reforma de l’edifici de l’ajuntament que s’està executant ara mateix comportarà un trasllat de serveis d’una dependència a una altra. Al final de tot, el local de l’antic edifici del Banc de Madrid, on ara hi ha Urbanisme, quedarà lliure. Per adequar-lo com a sala complementària al centre cívic de Platja d’Aro, que és a pocs metres, es volen invertir aquest any 120.000 euros.

L’enllumenat de Nadal, que en algunes zones serveix també per a carnaval, es renovarà aquest any per complet. El cost del canvi serà de 350.000 euros. En càmeres de videovigilància, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro es gastarà 80.000 euros més aquest 2015. En l’apartat d’infraestructures generals es compta invertir també 463.000 euros en reposició de clavegueram, una partida que cada any apareix en les previsions.

El programa d’inversions preveu el projecte d’urbanització del Mas Nou (29 milions) i els projectes i direccions d’obres de les dues primeres fases de Los Pinos. Dels 34.206.097 euros de cost, l’Ajuntament aportarà 160.106 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.