7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

 

500-ESPRIU

SAULÓ SÒLID A LA PARADA DE TAXIS I CARRIL-BICI
Segons Informa Radio sant Feliu Aquest dimarts les màquines excavadores, piconadores i una brigada d’operaris han estat realitzant les obres d’estabilització del sòl natural, tractament pavimentació amb sauló sòlid a la zona de la parada de taxis del Passeig del Mar i confluència amb la Rambla Vidal de Sant Feliu, treballs que també es porten a terme en diversos trams del carril-bici realitzats per l’empresa Massachs i que té un cost aproximat als 47.500 euros.

500 TAXIS

 

3 AUDIOVISUALS DE 10 MINUTS SOBRE XINA
Aquest divendres, 19 de desembre a les 22:00 h. al Casino Guixolenc del Passeig del Mar, 36 de Sant Feliu de Guíxols, projecció de 3 audiovisuals de 10 minuts sobre Xina.
-Festival fotogràfic de Sanjiagyuan – Viatge al voltant del llac Qinghai i del riu Groc  -Beijing, llocs emblemàtics de la megalòpolis. Fotografies de Loli González i Jordi Gallego.

500 GALLEGO

 

RECONEIXEMENT CENTENARI A L’A.D. GUÍXOLS
El passat dilluns, 15 de desembre en Romà Corominas com a president del Ateneu Deportiu Guíxols i l.Emili Vilert com a President d’Honor del Centenari del Ateneu recollien en el marc la 18a edició de la Festa de l’Esport Català  i de la mà de la Unio de Federacions esportives el reconeixament dels 100 anys de historia del Club de futbol mes antic de la ciutat.
Varen destacar els premis al i a la millor esportista de l’any que varen recaure en els pilots Marc Márquez i Laia Sanz. Quant a altres clubs centenaris, varen acompanyar a l’Ateneu el Tordera, el Mollet, el Tous, Tremp i Mercantil entre altres.

500 CENTENARI

 

LA CORAL CYPSELLA ACTÚA PER A LA MARATÓ DE TV3
La Coral Cypsella va organitzar el passat cap de setmana un concert solidari a l’església de Santa Maria de Sant Feliu, la recaptació de la qual es va destinar a La Marató de TV3. La formació coral va recaptar un total de 850 euros gràcies a l’assistència de públic que va omplir l’església de la plaça Gaziel. La formació ha agraït públicament la presència de ciutadans que varen col·laborar en aquest acte solidari que ha suposat un gran èxit gràcies a aquest tipus d’iniciatives.

500 CYPSELLA

 

ASSEMBLEA DELS AMICS DE LA MÚSICA DELS ANYS 60
L’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 celebrarà aquest dijous, 18 de desembre, a les 21:30 h. al bar del Museu d’Història de la Joguina (c/ Sant Llorenç), l’Assemblea General Ordinària anual de socis amb el següent ordre del dia: 1) Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta anterior. 2) Lectura i aprovació, si s’escau, de l’estat de comptes. 3) Renovació de la junta. 4) Propostes calendari 2015. 5) Precs i preguntes.
També es recorda que encara es poden lliurar escrits sobre les vivències personals de les experiències dels anys 60 que es recolliran en una publicació.

500 SHERPAS

 

LA SANT SILVESTRE GANXONA
L’Aquàtic Club Xaloc torna a organitzar la clàssica Sant Silvestre Ganxona quer constarà de dues distàncies opcionals, seguint el traçat que s’indica a la foto adjunta, d’1 volta (4,4 Km) o bé 2 voltes (8,8Km.).
La cursa se celebrarà el dimecres, 31 de desembre amb sortida de la Rambla Vidal a les 18:00 h. (inscripcions: de 17:00 h. a 17’45 h). Es tracta d’una prova no competitiva sense classificació, amb el circuït obert al trànsit i la possibilitat de fer-la corrent o bé caminant. El preu de la inscripció és de 5 € i gratuït per a menors de 12 anys, que hauran d’anar acompanyats d’un major d’edat. Hi haurà avituallament final i xocolatada per a tothom a més del sorteig de dues paneres, al final de la cursa, entre tots els inscrits presents.

recorregut

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 20 de desembre
Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Benjamí B – Figueres
10,00 h. Benjamí C – Corçà
11,00 h. Aleví D – Porqueres
11,00 h. AD Guíxols Aleví – Pals
12,30 Cadet A – Garrotxa
16,00 h. Futbol empreses, Bar Moreda – Aeroport

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Mini Femení – Blanes
09,00 h. Minu Masculí A – Girona
10,30 h. Mini Masculí B   – Salt
10,30 h. PreInfantil Femení   – Castelló
12,00 h. Infantil Femení – Olot
16,00 h. Cadet Femení – Sant Gregori
18,00 h. Presentació equips club
19,00 h. Senior Masculí – Palafrugell

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00 h. C. Guíxols Futbol Sala – Montràs 

Diumenge, 21 de desembre
Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Benjamí D – Palafrugell
11,00 h. Aleví C – Monells
11,00 h.Benjamí E – Aro
12,30 h. AD Guixols B – Maçanet
16,00 h. Femení – La Pera
18,00 h. Juvenil A – Farners

FESTIVAL NADALENC DE PATINATGE
Club Patí Guixolenc
Pavelló “la Corchera”
Hora: 18,00 h.

500 GUIXOLS

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.