VALORACIÓ DE LA FIRA DE NADAL DE SFG

VALORACIÓ DE LA FIRA DE NADAL DE SFG

 

FIRA-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Ajuntament ha publicat a la seva web una nota on fa una valoració de la fira del passat pont de la Puríssima: “Sant Feliu de Guíxols ha viscut amb èxit una nova edició de la Fira de Nadal durant els dies 6, 7 i 8 de desembre. La Rambla Vidal es va omplir de parades amb productes artesans i nadalencs entre botigues i associacions:  Associació d’Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm, Associació Budista Tibetà, Casa Saleta, Dolç Paradís, Escola d’Art Albertí, Es Mussol, Festa i Paper, Fundació Vimar, Íntims Esperança, La Costura del 6970, La Guineu, La Jijonenca, La Pinzellada, Llanes Rosa Maria, Madame Fil, Margaritas Flors, Margarita Vila Ricart, Mel Ardenya-Susanna Ibars, Museu de la Joguina, Pastisseria Gironès, RG Events & Weddings, Sucrart Guemo SC, Teresa Masià.
Les activitats paral·leles varen ser un gran incentiu a l’hora de visitar la fira, una novetat que va atraure moltíssim públic va ser el Planetari Viatger a càrrec de Girocòsmics SFG, petits i grans varen poder descobrir l’Estel de Nadal, on viu el Pare Noel i poder tocar un meteorit.
A més, durant els tres dies van tenir lloc diferents tallers tant per a infants com per a adults amb l’exhauriment de totes les places. Ornamentació i postals nadalenques a càrrec d’Scrapmaniàtics Associació, d’Espai La Milana i El Petit Art, i tallers de costura per adults a càrrec de La Costura del 69/70. Dissabte al matí Espai La Milana amb la col·laboració de Ludus Mundi van organitzar “La Milana juganera”, un espai de joc respectuós i didàctic per a la mainada.
També va tenir una gran rebuda l’animació infantil a càrrec de la Companyia “Campi qui Pugui”, que van portar a la placeta Sant Joan “Un viatge de contes”; i el personatge del Tió acompanyat d’una pastoreta que portaren la il·lusió del Nadal a tots els racons. L’Ajuntament vol agrair a tots els participants a la Fira de Nadal la seva col·laboració, tant per la qualitat del seu producte com per la seva assistència malgrat el fred. La valoració d’aquesta nova edició de la fira ha estat molt positiva i ja està consolidada com la millor ocasió per a donar el tret de sortida a les compres nadalenques a Sant Feliu de Guíxols”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.