6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

S’INAUGURA L’ACCÉS AL NIU DE METRALLADOREES

500-PALMERA

Segons Informa Radio Sant Feliu El proper dissabte 13 de desembre, a les 12 del migdia, es fa la inauguració de l’accés al niu de metralladores del Salvament que foren construïts els últims anys de la Guerra civil (1936-1939) per la República, per defensar el port.
En resten tres amb la mateixa finalitat: a sobre del restaurant del Club Nàutic, sota el mirador de les Remendadores, i a la punta de Garbí, sobre el pas del Freu.
En la inauguració es farà una visita comentada, i s’explicaran les obres que s’han realitzat recentment d’adequació. Es fa càrrec d’aquesta tasca l’Associació d’Amics del Museu.

500 NIU2

 

MOR L’EXREGIDOR EMILI RIBOT
Aquest dijous s’han celebrat a la parròquia Nostra Senyora dels Àngels els funerals per la mort de l’Emili Ribot que va morir sobtadament la matinada del dimecres mentre descansava a casa seva. Ribot fou president del Casal de Tueda APITE, des d’on fou requerit per Joan Alfons Albó per formar part de la seva llista i més tard li fou delegada la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Feliu on en paraules de l’alcalde, va realitzar una destacada tasca al front d’aquesta àrea.

500 RIBOT

 

INCIDÈNCIES PER LA TRAMUNTANADA DE DIMARTS
A resultes de les ventades del passat dimarts es varen poder solucionar la majoria d’incidències però el matí d’aquest dijous encara hi havien algunes qüestions per solucionar que l’àrea de Serveis Públics tenia a la seva agenda i a les quals hem tingut accés:
Quadres elèctrics amb avaries
S44 Passeig del Mar Avaria
S39 Salta dia si dia no
S07 Salta una sortida
S43 Port Salvi Fase Desconncetada
Fanals caiguts pel vent
Mas Trempat S15 001 Barç amb Llumenera
Alacant S13 155 Braç amb Llumenera
Ramon Llull S19 ? Braç Llumenera
Crt Palamós S05 156 S’adolitx Trencat (s’ha de veure si es pel Vent o Accident Transit)
Plç Monestir S233 084 se li ha volat la LLumenera
Ginebra 2p.ll Braç mes Llumenera caiguts pel Vent
Garlandes de Nadal
Passeig del Mar, enretirar 2 fiadors amb les seves boles
Reforçar un fiador amb tres boles

500 ARBRE

 

ARRENCA LA CUINA DE L’URIÇ
Gairebé tres mesos de la campanya gastronòmica de l’Uriç, que segueix a la de la Cuina de l’Arengada (desembre-febrer), farà les delícies dels amants d’aquest fruit de mar tant apreciat a la ciutat i que conserva el seu nom popular local a banda del tradicional de garota, garoina o bé eriçó, entre altres i que en el decurs de la campanya compta amb un esmorzar popular que l’any passat fou un destacat èxit de participació. De moment es dóna per oberta i hi participen els bars i restaurants que consten en el flyer que adjuntem al peu de la notícia. (cliqueu per ampliar)

500 URIÇOS

 

NATACIÓ AMB ALETES A SANT FELIU
Aquest dissabte,  Sant Feliu de Guíxols acollirà la competició del control federatiu de natació amb aletes. En aquesta jornada s’hi presenten els millors nedadors de tots els clubs de l’Estat que han entrat al rànking de FEDAS; els millors classificats entraran a formar part de la pre-selecció Espanyola. Se nedaran les proves de 50/100/200/400/800 mts superfície, 100 / 400 mts immersió, 100/200 mts bialeta i 50 mts apnea.  L’equip de la Ciutat, Club Aquàtic Xaloc, presenta un total de vuit components. Les proves començaran a les 10h . El llistat de participant el trobareu en el següent arxiu: LLISTAT SÈRIES

500 XALOC

 

PROPOSTES A GUANYEM GUÍXOLS DES DEL CARRER
El dissabte, 22 de novembre, el col·lectiu Guanyem Guíxols des del Carrer, va convocar una assemblea ciutadana a la Plaça Salvador Espriu en la qual, a més de fer pública la seva intenció de plantejar una candidatura en les properes eleccions municipals, demanava aportacions ciutadanes per tal de “dir entre totes i tots el Guíxols que volem”.
La formació ha publicat les propostes que podeu consultar clicant en el següent arxiu: PROPOSTES ASSEMBLEA CIUTADANA

500 GUANYEM

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.