Curs d’habilitats socials aplicades a la venda

Curs d’habilitats socials aplicades a la venda

 

ce6a239f3f33a6f46229d1458612a154_L

Tercera acció del programa anual de formació ocupacional

 

Tercera proposta del Programa de Formació Ocupacional de l’any 2014 impulsat des del consistori, amb el curs gratuït Habilitats socials aplicades a la venda, per a persones a l’atur o que treballen en aquest àmbit. Les sessions són matinals, cada dilluns i dimecres, des d’avui 10 de desembre i fins al 3 de març de 2015 a l’Espai Jove – La Llavor al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, i hi participen una quinzena de persones. 

Prèviament a l’actual, s’han impartit el cursos Anglès per a l’atenció al client i Ajudant de Peixateria. La iniciativa té com a objectiu principal la millora de les possibilitats d’ocupació dels alumnes, oferint-los una formació complementària i facilitant l’assoliment de coneixements i competències específiques. L’acció està promoguda per les àrees de Joventut, Serveis Socials i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, amb el suport tècnic del Consell Comarcal del Baix Empordà, i compta amb un pressupost global de 20.000 euros,

Les sessions del curs present, impartides sota una metodologia vivencial, però recolzades en la teoria dels continguts, s’han programat en base a la millora de la intel·ligència emocional per a l’èxit professional amb els objectius d’augmentar l’autoestima, facilitar l’autoconeixement; i també millorar les habilitats comunicatives, incrementar l’autocontrol emocional i afavorir les conductes assertives.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.