Demanen la llibertat per al suposat líder dels assalts a cases del Baix Empordà

Demanen la llibertat per al suposat líder dels assalts a cases del Baix Empordà

 

Sant Feliu de Guíxol

Segons Informa El Punt Avui L’advocat d’Ali Salim, el presumpte líder de la banda de lladres especialitzats en assalts violents desarticulada al maig al Baix Empordà, demana que el detingut sigui posat en llibertat perquè els indicis són “poc consistents”. El lletrat, Carles Monguilod, argumenta que les proves –seguiments policials o la localització de telèfons als municipis on es van cometre delictes– són “dèbils” per mantenir-lo empresonat i també sol·licita l’excarceració de tres membres més del grup.

El fiscal, Víctor Pillado, s’oposa a la petició de la defensa de Salim, enxampat in fraganti pels Mossos quan acabava d’entrar en una casa de la urbanització del Mas Nou de Platja d’Aro. L’acusació pública sosté que no es poden analitzar les proves de manera individual, sinó en la seva globalitat. Però per Monguilod, només es prova un delicte d’intent de robatori, amb una pena de presó insuficient per justificar la presó preventiva.

Segons la investigació, la banda estava jerarquitzada i tenia un líder, Salim, que també participava en els assalts. Pillado recorda que cap imputat va donar “explicacions creïbles” de l’origen dels diners i objectes que acumulaven, i que no han acreditat cap feina remunerada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.