7 NOTÍCIES + 7 IMATGES D’ACTUALITAT

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES D’ACTUALITAT

 

500-TEATRE

COMUNICAT D’ALERTA PEL FORT VENT
Segons Informa Radio Sant Feliu L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha informat a primera hora de la tarda que a causa del fort vent que afecta la nostra zona s’ha rebut un avís del Centre d’Emergències de Catalunya demanant que durant la tarda, vespre i nit no es realitzessin activitats a l’aire lliure, zones exteriors, o s’evitin parcs infantils. Pot ser perillós tenir a la vora elements que poden caure pel fort vent, com cistelles de bàsquet, arbres poc arrelats o altres similars. S’ha posat un especial èmfasi en la sortida, i en el cas que persisteixi demà, a l’entrada dels centres escolars. Per qualsevol informació podeu trucar a la Policia Local, 972 32 42 11.
El govern de la Generalitat ha informat a les 4 de la tarda que a Catalunya s’han produït tres víctimes mortals derivades d’accidents provocats per la ventada i es demana no fer desplaçaments en vehicles.Aquest vespre s’espera que el fort vent afluixi a la major part de Catalunya tot i que la tramuntana persistirà especialment a l’Alt i al Baix Empordà.
Més consells a través del link; http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/ventades

500 VENTADA

 

FORMACIÓ PROFESSIONAL PER A GANXONS A ALEMANYA
El dimecres, 17 de desembre a les 10 del matí a la Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit del carrer Surís, 28-34de Sant Feliu de Guíxols, , se celebrarà una sessió informativa per a joves que estiguin interessats a cursar la Formació Professional Dual a Alemanya (entre 2 i 3 anys segons l’especialitat) on, a més els participants cobraran un mínim de 818 € mensuals que subvenciona al 100% pel govern alemany.
Es requereixen, especialment, tècnics especialistes en hostaleria , cuiners de restaurant i maitres d’ambdós sexes que hagin finalitzat l’ESO o equivalent , que tinguin entre 18 i 27 anys d’edat,  de nacionalitat europea . També es valorarà que es parli una llengua estrangera així com l’interès  a viure i treballar a Alemanya

500 ALEMANYA_

 

DIA DELS DRETS HUMANS
Seguint amb la línea de fer-nos arribar informació Fòrum de Síndics i Defensors Locals de Catalunya, el Síndic de Municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, José Luís Mayo, ens fa arribar l’article elaborat pel Fòrum amb motiu de la commemoració del Dia dels Drets Humans, que se celebra aquest dimecres, 10 de desembre, i que podeu llegir obrint el següent arxiu: DIA DELS DRETS HUMANS – 2014

500 ddh

 

TORNEIG DE NADAL D’ESCOLETES PER LA MARATÓ DE TV3
El passat dilluns 8 de desembre al matí, l’EF Sant Feliu va tornar a organitzar 4t Torneig de Nadal de la categoria d’Escoleta. Novament el Pavelló de La Corchera va tornar a quedar petit per encabir els afeccionats i els familiars dels 125 jugadors que van representar els 12 equips participants.
Jugaren la FE Palamós, UE Fornells, UE Quart, At. Bisbalenc, CE Llançà, CE Bons Aires, At. Sant Ponç, UE Caldes de Malavella, CF Peralada, CF Sils, i els dos equips amfitrions de l’EF Sant Feliu. Es va jugar amb el format de dues lliguetes de sis equips, el dos primers dels quals van jugar les semifinals. Encara que el més important va ser el gaudir d’un matí d’esport dels més menuts, com a anècdota, comentar que la final la va guanyar el CE Llançà al CE Bons Aires per 1-0.
L’Escola va donar servei de bar i va vendre paperetes per una panera, la recaptació dels quals serà destinada a La Marató de TV3 d’enguany a favor de les malalties del cor. També, una part de la recaptació de la venda de fotografies per part de FCC Fotografia serà donada per al mateix fi. La quantitat de la donació és de 365 euros. (Cliqueu a la foto per ampliar-la)

EF SANT FELIU-4t Torneig Escoletes-NOVA FOTO

 

MARC CROSAS JA ÉS MEXICÀ
El migcampista ganxó dels Leones Negros, Marc Crosas, ja és mexica des del dilluns després d’aconseguir la nacionalitat. Crosas declarava a Marca que “per a mi és un dia molt important més enllà del que representa en l’àmbit esportiu, que també és bo per tal de continuar la meva carrera esportiva, però en la vessant personal  és important perquè em sento arrelat a aquesta terra, a la seva cultura i a tot el que representa ser mexicà”.
Crosas (Sant Feliu de Guíxols 1988), ha jugat en el futbol espanyol, francès, escocès, rus i mexicà. També ha jugat en la selecció espanyola sub-17, sub-19 y sub-21. Fa uns mesos que va declarar també a Marca que preferiria jugar abans amb Mèxic amb Espanya.

500 CROSAS

 

ESPECTACLE AL TEATRE DEL C.E.MONTCLAR
Aquest dissabte 13 de desembre al teatre del Centre Excursionista Montclar del carrer Campmany, 100, amb l’enunciat “Salvem l’Escenari”, s’ha programat un espectacle de danses del món amb la dansa del ventre. El preu de l’entrada és de 3 euros amb sopar, opcional, a 6 euros per al qual cal fer la reserva al telèfon: 666167423. I com a final es convidarà al públic a participar de les danses en les quals hi participaran: Goretti, Espai el Mirall de (Barcelona), Ballet Oriental Itaca (Figueres), Nadia Al Aranfel (Granollers) i els alumnes de dansa del Montclar.

500 MONTCLAR_

 

CAMPIONAT D’ESPANYA DE TAEKWONDO JUNIOR
El passat dissabte dia 7 de desembre es va celebrar a Pontevedra, el Campionat d’Espanya de Taekwondo Júnior, per clubs en modalitat de combats en el qual hi va participar Pol Fernández Rodríguez, del Club Taekwondo A Punt de Sant Feliu, en la categoria de menys de 73 kg.
Després de 14 hores de viatge i d’haver d’esperar fins les 16:00 hores, havia de guanyar 4 combats per poder proclamar-se campió.
Els combats de 3 assalts havien de ser molt durs, però va guanyar abans d’acabar el 2on assalt per KO tècnic amb un 13-1, a quarts va repetir el KO tècnic per 12-0 també abans d’acabar el 2on assalt. Es va plantar a semifinals i el va guanyar 4-0 imposant la seva superioritat. Un cop a la final va tornar a guanyar per un contundent 14-1 abans d’acabar el 2on assalt, proclamant-se campió, un pas més per a consolidar-se entre els millors taekwondistes del moment. (A la foto amb Francisco de la Rosa).

500 taekwondo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.