MÉS SOBRE LES REGULARITZACIONS DE L’IBI

MÉS SOBRE LES REGULARITZACIONS DE L’IBI

 

IBI-WEB1

Segons Informa Radio Sant Feliu Com ja hem informat, tècnics contractats pel ministeri d’hisenda han estat visitant domicilis buscant reformes i ampliacions realitzades, per tal d’obligar als propietaris a regularitzar els imports de l’Impost de Bens Immobles (IBI) i a abonar pagar aquest suplement pels darrers 4 anys.
Després d’escoltar diferents consultes ciutadanes, el Departament de Rendes de l’Ajuntament de Sant Feliu informa que ha observat que algunes d’aquestes regularitzacions presenten errades.
És per això que recomana revisar, per tal de comprovar, si coincideixen les següents dades :
-superfície de l’immoble.
-data de finalització de les obres realitzades.
-canvis d’ús de l’immoble.
-estat de la finca ( si està rehabilitat certament o no )
-si s’han fet reformes parcials no totals.
-piscines que no son s’obra.
En el cas que no estiguin correctes, recomanen que es presentin al·legacions dins el període que indica el Ministerio en la notificació rebuda i presentar-se per informar-se, al departament de Rendes ( entrant a l’Ajuntament pel mercat a la dreta), on s’assessora als ciutadans que volen presentar al·legacions.
La regidora de Serveis Econòmics, Dolors Ligero ha declarat que en cas que calguin informes tècnics per preparar la al·legació, el Departament posa els seus tècnics a la seva disposició per fer-los gratuïtament.
Cal afegir que per facilitar el pagament del deute dels darrers 4 anys, s’està estudiant una fórmula per poder fraccionar-lo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.