Animació infantil de Nadal als espais comercials

Animació infantil de Nadal als espais comercials

 

25173d423c8b9d3d3f7988bb146cdbe6_L

Dissabtes i diumenge del 6 al 28 de desembre a Platja d’Aro

 

Nova oferta complementària per dinamitzar la campanya de Nadal als espais comercials a cel obert de Platja d’Aro, de la mà de l’Associació d’Empresaris amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. La proposta es desenvolupa tots els caps de setmana de desembre, dissabte tarda (17-19 h) i diumenge al matí (11.30-13.30 h), a càrrec de tres elfs, que en un escenari fix o itinerant ofereixen música, contes i nadales als més menuts. 

Simultàniament ambdues entitats promouen el 2n Concurs d’Aparadors de Nadal, amb la participació de 20 establiments que s’exhibeixen del 29 de novembre al 6 de gener, i que més enllà de l’horari comercial, també resten il·luminats tots els caps de setmana i festius també fins a les 22 h. Es concedeixen tres guardons, dotats amb 1.800 euro. L’elecció dels guanyadors es fa en dues fases: primer per votació popular a la pàgina de facebook de l’Ajuntament (del 5 al 18 de desembre), i tot seguit, entre els vuit aparadors més votats, un jurat designat pel consistori, escull els tres premiats.

Altres activitats programades aquest Nadal són: caga tió de la biblioteca (17 de desembre), concurs de felicitacions nadalenques (fins al 13 de desembre), festes de Nadal als centres cívics (18 i 19 de desembre), concert de Nadal i Quina Freak (21 de desembre), exposicions de Nadal al Castell de Benedormiens (21 de desembre-6 de gener), 56è Pessebre Vivent de Castell d’Aro  (21, 25, 26 i 28 de desembre; i 1, 4 i 6 de gener); Parc Infantil de Nadal · El Mar dels Nenspdf– (27 de desembre – 4 de gener), o la Cavalcada dels Reis de l’Orient (5 de gener)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.