Exposició “Català, llengua d’Europa”

Exposició “Català, llengua d’Europa”

 

f07a9e9336acb0326ee51c81a1c599bb_L

Fins al 18 de desembre a la Biblioteca M. Rodoreda

 

La Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro (BMR), acull fins al 18 de desembre l’exposició Català, llengua d’Europa (web), una mostra itinerant creada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la voluntat de mostrar la vitalitat de la llengua catalana  en el marc de les llengües d’Europa. La mostra es pot visitar de dilluns a divendres (10 a 13 h i 16-20.30 h) i dissabtes matí (10 a 13 h).  

La mostra, en versió bilingüe català i anglès, s’adreça tant a la ciutadania de Catalunya com a les persones que visiten el país procedents de l’estranger i volen conèixer el català. Estructurada en àmbits tan diversos com el socioeconòmic, el cultural o l’esportiu, entre d’altres, es mostra la situació actual del català que, amb més de 10 milions de parlants, es presenta com la novena llengua d’Europa.

Altres activitats a la biblioteca són un taller de scrapbook (del 4 de desembre al 29 de gener de 2015), la sessió de contes Biblionadons –infants fins a 3 anys- (dissabte 13 de desembre) i el caga tió de Nadal –nenes i nens fins a 10 anys- (dimecres 17 de desembre), o el 15è Concurs infantil de felicitacions nadalenques (fins al 13 de desembre).

One Response to "Exposició “Català, llengua d’Europa”"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.