Exposició “Català, llengua d’Europa”

Exposició “Català, llengua d’Europa”

 

f07a9e9336acb0326ee51c81a1c599bb_L

Fins al 18 de desembre a la Biblioteca M. Rodoreda

 

La Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro (BMR), acull fins al 18 de desembre l’exposició Català, llengua d’Europa (web), una mostra itinerant creada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la voluntat de mostrar la vitalitat de la llengua catalana  en el marc de les llengües d’Europa. La mostra es pot visitar de dilluns a divendres (10 a 13 h i 16-20.30 h) i dissabtes matí (10 a 13 h).  

La mostra, en versió bilingüe català i anglès, s’adreça tant a la ciutadania de Catalunya com a les persones que visiten el país procedents de l’estranger i volen conèixer el català. Estructurada en àmbits tan diversos com el socioeconòmic, el cultural o l’esportiu, entre d’altres, es mostra la situació actual del català que, amb més de 10 milions de parlants, es presenta com la novena llengua d’Europa.

Altres activitats a la biblioteca són un taller de scrapbook (del 4 de desembre al 29 de gener de 2015), la sessió de contes Biblionadons –infants fins a 3 anys- (dissabte 13 de desembre) i el caga tió de Nadal –nenes i nens fins a 10 anys- (dimecres 17 de desembre), o el 15è Concurs infantil de felicitacions nadalenques (fins al 13 de desembre).

One Response to "Exposició “Català, llengua d’Europa”"

  1. Anna Maria Saludes i Amat   08/12/2014 at 19:59

    Magnìfica idea i excel.lent prospecte, que recomano a tots i fer-ne la màxima difusiò.

    No cal dir que l’exposiciò, tambè deurà ser inmillorable. I mostrarà la nostra força i vitalitat que es troba ben arrelada, al cor de la llengua neollatina que parlem fa mil anys.

    Enhorabona als organitzadors.

    Es una molt bona notìcia per les festes de Nadal i Cap d’Any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada