10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

 

500-TORRE-600x250

AQUEST DIMECRES ENREGISTRAMENT TELEVISIU A SANT FELIU
Segons Informa Radio sant Feliu L
’equip de rodatge d’una productora externa de televisió, enregistrarà demà dimecres, 3 de desembre a 2/4 de 10 del matí un espai per a un programa internacional anomenat “This is Opera”, que presenta Ramon Gener, conegut per presentar i dirigir l’espai de Televisió de Catalunya “Òpera amb texans”. L’enregistrament es portarà a terme a  a la confluència de la Rambla Portalet amb el Passeig del Mar, on els assistents podran participar en un joc de músiques del món que es plantejarà i s’haurà d’endevinar de quin país provenen.
Per tant, es convida als ciutadans de Sant Feliu a acostar-s’hi i a participar.  El programa s’emetrà a l’Estat per La 2 i podeu veure una interessant promoció clicant en el següent link:
http://vimeo.com/user8898290/review/110576692/4994022d71

500 TEXANS

 

CONVENI SERVEIS SOCIALS – COMERCIANTS
La regidora de Serveis Socials, Verónica Lahoya, ha arribat recentment a un acord amb l’associació de comerciants Sant Feliu Centre per tal que aquesta entitat reparteixi informació bàsica, fulletons i el número de telèfon que cal tenir present si qualsevol dona es troba en una situació de possible risc per maltractament.
La informació, que estarà disponible en els comerços adherits, mirarà de col.locar-se en llocs discrets per tal que si es dóna el cas d’haver de necessitar aquest material, no resulti comprometedor.

500 VERONICA

 

NOTA DEL SÍNDIC MUNICIPAL DE GREUGES
Fa uns dies el Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, José Luís Mayo, va adreçar a la nostra emissora un manifest signat pels síndics catalans, ala quals s’hi varen afegir els de Gandia, Palma de Mallorca, Paterna, Segovia, Vigo i Vitòria-Gasteiz, amb motiu del Dia Internacional per l’Abolició de l’Esclavitud que es va celebrar el passat diumenge i que us reproduïm íntegrament en el següent arxiu: MANIFEST

500 SINDIC

 

PELLÓ I DESCAYRE EMOSCIONATS EN ELS PREMIS ARLEQUÍ
Els co-directors de l’Agrupació Teatral Benet Escriba, Roser Descayre i Ricard Pelló, varen recollir a la seu de l’SGAE del passeig de Colom de Barcelona el Premi Arlequí 2013 “a les persones que es considera que han treballat fermament pel teatre amateur a nivell de Catalunya”, tal i com ja varem informar.
En els parlaments el matrimoni va recuperar els seus inicis als escenaris, la qual cosa va emocionar a Ricard Pelló en el record del seu debut en els Pastorets, espectacle nadalenc del qual en són els responsables un any més, conservant aquestes representacions tradicionals a la ciutat.

500 PELLÓ

 

CARLES PIQUERAS EXPOSA A “LES ROSELLES” DEL CARRER MAJOR
L’artista ganxó Carles Piqueras esposarà més d’una vintena de dibuixos inèdits en blanc i negre i en color, que amb el nom de Calaix Desastre, exposarà al local “Les Roselles” del carrer Major, 31 de Sant Feliu. L’acte d’inauguració, oberta a tothom, es portarà a terme aquest dijous, 6 de desembre a les 18 h. amb la presència de l’autor que presentarà un recull de treballs que per diverses raons, varen quedar als calaixos i carpetes de l’artista que ara decideis que vegin la llum. Foto: bonart.com

Piqueras-Carles-El-Tint-2013-590x315

 

L’ESCOLA DE MÚSICA DE SFG PREMIADA A ALEMANYA
El passat cap de setmana, un grup de l´Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols-Platja d´Aro, van participar i guanyar el primer premi en el “Musikschulpreis 2014” a Regensburg, en la categoria d´escoles de música europees.
Van interpretar un repertori amb “Daddy”, composada i interpretada per Carla Sánchez, Júlia Garcia, Mònica Ayats i Tina Forest, i “Go tell at the mountains”, espiritual negre amb  arranjament de Luis González i interpretat per l´orquestra de corda de l´Escola de Regensburg, quartet de Sant Feliu de Guíxols, piano amb Luis González i dirigits per Dolors Vidal.  L’organització i traducció va anar a càrrec del professor David Morata.
El tribunal que va decidir el guanyador, estava format per espónsors com BMW entre altres, l´alcalde de la ciutat, i membres del món del teatre i música de la ciutat.

500 ESCOLA

 

ELS ALUMNES DE L’ INSTITUT SANT ELM, AMB LA MARATÓ
Per contribuir a la recollida de fons per a La Marató de TV3, el 14 de desembre els alumnes de l’ Institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols faran una parada a la rambla Vidal, de 9h a 14h, per vendre objectes d’artesania i coques casolanes. També hi haurà actuacions de música i ball i es rifarà una panera de Nadal.

500 MARATÓ_

 

PONT DE PUNK, TECHNO MINIMAL I HIP-HOP A LA GOLETA
Divendres 5 de Desembre – 23:00h – Concert Punk amb Rata Kask (SFG) + Expectativa Zero (Olot).
Dissabte 6 de Desembre – 23:45h –Los 3 Technores des de Sabadell amb el millor Techno & Minimal del moment.
Diumenge 7 de Desembre – 23:00h – Nit Hip-Hop amb els Mc. i Dj. Inyector (Palamós) + Lobos De Kosta (Palamós) + Korgos & Yeray (Barcelona) + Alba MsDeath (Girona) + The Jungle Beat (Santa Coloma de Farners).
Accés gratuït.

500 TECHNORES

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE MODALITAD DE COMBAT
El Club Taekwondo A Punt va participar en el Campionat de Catalunya Infantil de Taekwondo de modalitat de combat,amb un equip de 4 taekwondistes. Es va celebrar a Barcelona i van assistir més de 1000 competidors de tot Catalunya.
Els quatre van passar les rondes prèvies sense dificultat i un cop a les semifinals Guillem pujol i Ivón Garcia van quedar tercers aconseguint medalla de bronze, Raul Luque i Ricardo Ambel van optar a les finals però tot i fer-ho molt bé no les van guanyar, van quedar segons i medalla de plata.

500 TAEKWONDO

 

INSCRIPCIONS PER A LA SANT SILVESTRE GANXONA
l’Aquàtic Club Xaloc torna a organitzar la Sant Silvestre Ganxona de la qual envia informació per tal de reservar-se la data per participar en aquesta cursa que té la següent fitxa tècnica:
Dia: 31/12/2014
Inscripcions : de 17h a 17h45’
Sortida : 18 h.  de la Rambla Vidal
Distàncies : 1 volta (4,4 Km) 2 voltes (8,8Km.)
Prova no competitiva sense classificació. Circuït obert al trànsit.
Possibilitat de fer-la corrent o caminant.
Preu: 5 €  Menors de 12 anys  gratuïts (Cal anar acompanyat d’un major d’edat)
Avituallament final i xocolatada per a tothom.
Rifa de dues paneres al final de la cursa entre tots els inscrits presents.

500 XALOC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.