La Grossa apadrina l’Encesa de Llums de Nadal

La Grossa apadrina l’Encesa de Llums de Nadal

 

b824f85901d9a92733484c4ba647e881_L

Més d’un miler de persones als concerts de SP3 i Yes The Music!

 

Més d’un miler de persones van gaudir, dissabte 29 de novembre, del conjunt de propostes lúdiques, familiars i solidaries que configuraven l’Encesa de Llums de Nadal de Platja d’Aro. Les activitats es van fer a l’interior del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, arran de la pluja de tota la jornada. L’activació del mecanisme que posa en marxa la il·luminació pública als carres, places i avingudes del municipi va estar apadrinada per La Grossa de Cap d’Any, acompanyant la regidora de turisme i l’alcalde. 

Durant tota la tarda es va poder participar a l’acció solidària L’Arbre dels Petits Valents (web) per recollir fons en favor del nou centre de dia de l’Hospital Sant Joan de Déu (es van aconseguir 313 euros), i fer-se fotografies amb el tió gegant i en un photocall familiar. També s’hi va fer el concert del grup musical SP3 amb les cançons més conegudes del Canal Super3; i l’actuació del conjunt vocal Yes The Music!, guanyador ara fa un any del 3r Concurs de Corals i Cançons de Nadal de Platja d’Aro.

S’obre així el programa d’activitats de Nadal al municipi, que entre altres propostes inclou: 2n Concurs d’Aparadors de Nadal (29 novembre-6 gener), exposicions col·lectives de caire nadalenc al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro (21 desembre-6 gener), Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el degà de Catalunya –web– (25, 26 i 28 de desembre i l’1, 4 i 6 de gener), el Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens, per a infants i joves de 2 a 14 anys (27-31 de desembre, i 2-4 de gener), o la Cavalcada dels Reis de l’Orient (dilluns 5 de gener).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.