9 NOTÍCIES + 9 IMATGES

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES


500-ARC-600x250

QUÈ PASSA MAMA?… QUAN EL CÀNCER FA ACTE DE PRESÈNCIA
Segons Informa Radio Sant Feliu Divendres, 28 de novembre a les 8 del vespre a la Sala Las Vegas de Sant Feliu,  xerrada dirigida a pares i familiars per tractar el tema tant delicat com és el parlar de càncer als nens, quan aquesta malaltia apareix en un familiar i de vegades amb malaltia avançada. Xerrada a càrrec de la Dra. en Psicooncologia Anna Rodríguez de l’ Institut Català d’Oncologia de Girona. Presenta: Esther Darder, delegada local d’Oncolliga Guíxols. Correu de contacte: oncolligaguixols@gmail.com

500 ONCOLLIGA

 

MONTSERRAT TURA PRESENTA LLIBRE A SFG
Aquest divendres, 28 de novembre a les  20 h., a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Sant Feliu,  Moviment Catalunya i Nova Esquerra Catalana de Sant Feliu de Guíxols, organitzen un acte de presentació del llibre de Montserrat Tura: “Estirant el fil: Quan el PSC va abandonar el catalanisme”. Es comptarà amb la presència de l’autora i la presentació anirà a càrrec de Pere Albó i de Magda Casamitjana.

Lara Jaruchik

 

ALIMENTACIÓ I EDUCACIÓ I MARXA
Edu Marxa informa de la jornada “Alimentació i Educació aquest dissabte, 29 de novembre al col·legi Baldiri Reixach del carrer Corunya s/n, a 2/4 d’11 del matí amb “Els menjadors Escolars Beques i Model de Gestió” Hi haurà zona de jocs infantils.
I presentació de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) amb sortida a les 3 de la tarda cap a la gran manifestació de la Marxa de la Dignitat.

500 MENJADOR

 

L’ESCOLA DE MÚSICA AL TEATRE-AUDITORI
El passat divendres 21 de novembre, l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols – Platja d’Aro, va celebrar l’Audició de Santa Cecília al Teatre Municipal. Tot i que el dia de  la patrona dels músics va ser dissabte 22.
L’audició va anar a càrrec dels alumnes que durant els cursos 2012-13, 2013-14 varen finalitzar els seus estudis musicals de Nivell Elemental, i que ara ja cursen Nivell Mitjà. També hi participaren la coral de Nivell Elemental i l’orquestra de corda infantil que varen mostrar una destacada qualitat i l’entusiasme

500 ESCOLA MUSICA

 

TASTETS EN LA PRESENTACIÓ LA CUINA DE L’ARENGADA
Seguint A la del Ganxotapes i escalfant motors de la de l’Uriç, la campanya de la Cuina de l’Arengada va arrencar amb èxit el passat dissabte a la confluència de la Rambla Vidal amb el Passeig del Mar amb tastets i mostres de les possibilitats gastronòmiques d’aquest peix blau que estarà a les cartes, plats i tapes de 14 establiments de la ciutat fins el 30 de novembre. L’olor de les arengades a la brasa en tot l’àmbit fou un bon reclam per un esmorzar ideal per al mes de novembre on representants dels restaurants implicats i components de l’àrea de comerç i turisme atenien als ciutadans que s’acostaven per tastar les diverses varietats que s’oferien en els tastos.

500 ARENGADA

 

JOAQUIM COLL, REFELXIONS SOBRE “CATALUNYA, I ARA QUÈ?”
Amb una destacada assistència, el passat divendres l’ historiador i articulista Joaquim Coll (El País, El Periódico) va compartir amb els assistents a l’acte organitzat per Opina-S i el PSC guixolenc els seus posicionaments en temes d’actualitat com la defensa d’un model federal per l’Estat espanyol amb un reconeixement ampli de la realitat catalana i també la necessitat de la regeneració política en molts àmbits, una xerrada titulada “Catalunya, i ara què?. L’organització ha editat una nota que podeu llegir textualment a través del següent arxiu: NOTA OPINA_S

500 OPINAS

 

PLE A VESSAR DE TERESA FORCADES A LA CASA IRLA
En un acte organitzat per l’ANC-Guíxols i la Casa Irla, el passat dijous Teresa Forcades va omplir a vessar les dues sales de la planta baixa de la Casa Irla en la presentació a Sant Feliu del seu llibre “Sense por” que aplega el pensament social, polític i econòmic de la mediàtica religiosa. Una crítica ètica del capitalisme que vol donar claus per a comprendre la crisi que sacseja la nostra societat i oferir respostes per a fer-li front des d’una perspectiva individual i col·lectiva. S’inclouen les seves reflexions sobre el nacionalisme en el marc del moment actual i des de l’amor a la diversitat humana, amb un apartat sobre els reptes del cristianisme i de l’església avui.
La monja del monestir de Sant Benet de Montserrat que l’any 1992 va marxar als EUA per especialitzar-se en Medicina Interna a la Universitat de Nova York, i després es va doctorar en Salut Pública el 2004 i en Teologia Fonamental el 2008.

500 FORCADES

 

CONCERT-ESPECTACLE DE LA PRINCIPAL DE LA BISBAL
L’Agrupació amics de la sardana informen de l’espetacle que la Principal de La Bisbal va presentar diumenge en el marc del Guíxols Escena de Tardor al Teatre-Auditori municipal Narcís Masferrer: “Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols, ha presentat el concert La Principal d’un arbre amunt per la magnífica cobla La Principal de la Bisbal, per celebrar el 55è aniversari de l’entitat ganxona. Hem gaudit d’una bona entrada, i el públic ha quedat molt content i satisfet.Al finalitzar s’ha ofert una copa de cava a tots els assistents acompanyada d’un esplèndid pica pica.En Ramon Mora Oliva, ha venut tots els DVD’S que portava d’aquest espectacle.Moltes gràcies a la Cobla La Principal de La Bisbal i a l’Elena Martinell per aquesta gran idea”.

500 SARDANA MIX

 

CURS PER A LA POLICIA LOCAL
Fa uns dies varem publicar una nota amb una fotografia de la Policia Local sobre un curs, notícia de la qual ja comptem amb foto de l’acte i el text completat: “El  12 de novembre d’enguany va tenir lloc a la sala d’actes de l’arxiu municipal la cloenda del curs d’actualització per a la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, El curs, celebrat a Sant Feliu de Guíxols, ha estat   organitzat per l’Institut de Seguretat Publica de Catalunya  i és fruit d’un conveni entre l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la Generalitat de Catalunya.  Els professors  son professionals  de l’Escola  de Policia . S’expedirà certificat d’aprofitament  als assistents. Les matèries  impartides han estat: trànsit, seguretat ciutadana, mediació i resolució de conflictes i Policia administrativa. El curs es va celebrar del 3 al  14 de novembre  amb un total de 48 hores lectives. A l’acte de cloenda van assistir l’alcalde i el regidor de la Policia Local, els responsables de formació de l’Institut de Seguretat pública de Catalunya i el cap de la Policia Local i es va destacar l’interès i satisfacció dels alumnes pels continguts de les matèries impartides i la professionalitat dels professors”.

PLOCAL 500

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.