19a Trobada d’Economia a S’Agaró

19a Trobada d’Economia a S’Agaró

 

669fe73d9729704691d767d02ceeecf1_L

“Créixer en un nou marc econòmic” · 28 i 29 de novembre

 

Dinovena edició de la Trobada d’Economia de S’Agaró, el 28 i 29 de novembre al S’Agaró Hotel. Sota el títol Créixer en un nou marc econòmic, les diverses sessions de debat compten amb la participació, entre d’altres, del president de la Generalitat, Artur Mas (sessió inaugural); el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez (sopar-debat), o el ministre d’Economia i Competitivitat, Luís de Guindos (cloenda i el dinar-debat). 

També han confirmat la seva assistència com a ponents Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona; Elvira Rodríguez, presidenta de la Comissió Nacional del Mercat de Valors, Antoni Llardén, president d’Enagás; o Enric Casí, director general de Mango; entre d’altres. Els temes de debat d’enguany són: Els condicionaments per créixer; Energia, creixement i competitivitat; o Activitats de creixement: reinventar l’empresa.

Les trobades, organitzades per la Fundació Internacional Olof Palme, la Cambra de Comerç de Barcelona i el diari La Vanguardia; patrocinades per La Caixa i Deloitte, i la col·laboració del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Freixenet i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, constitueixen un punt de trobada i discussió anual de l’economia del país en el marc europeu i internacional. Enguany tenen especial interès, en tant que seran un punt important de trobada entre representants polítics d’alt nivell de Catalunya i Madrid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.