7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

 

500-GARRETA-600x250

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ CURAR-SE EN SALUT
Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dissabte 22 de novembre, se celebrarà l’acte d’inauguració l’exposició “Curar-se en salut” a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols a les 12 del migdia, amb la presència de la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega, i del conseller de salut, Boi Ruiz, a banda d’altres autoritats.

500 METGE

 

DIA UNIVERSAL DE L’INFANT
El Síndic municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, José Luís Mayo, ens acosta un manifest redactat pel Fòrum SD en el qual es recorda que el 20 de novembre de 1989 l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Convenció sobre els Drets de l’infant i aquesta data ha quedat assenyalada al calendari per a celebrar el Dia Universal de l’Infant i els síndics, síndiques, defensors i defensores locals de Catalunya, manifesten públicament el seu compromís a tots els pobles i ciutats que representen per treballar conjuntament amb la societat civil, ajuntaments i resta d’administracions per assolir el major respecte i compliment dels drets dels infants atès que el darrer Informe d’Unicef va poder constatar que hi ha 2.300.000 infants – un 27,5% – que viuen en risc de pobresa a l’estat espanyol, dels quals 400.000 són de Catalunya.
Podeu llegir el el manifest íntegrament clicant en el següent arxiu: SINDIC INFANTS

500 SINDIC

 

CURS D’ACTUALITZACIÓ A LA POLICIA LOCAL
El  12 de novembre d’enguany va tenir lloc a la sala d’actes de l’arxiu municipal la cloenda del curs d’actualització per a la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, El curs, celebrat a Sant Feliu de Guíxols, ha estat   organitzat per l’Institut de Seguretat Publica de Catalunya  i és    fruit d’un conveni entre l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la Generalitat de Catalunya.  Els professors  son professionals  de l’Escola  de Policia . S’expedirà certificat d’aprofitament  als assistents .
Les matèries  impartides han estat :  Trànsit, Seguretat ciutadana, mediació i resolució de conflictes i Policia administrativa. El curs es va celebrar del 3 al  14 de novembre  amb un total de 48 hores lectives. A l’acte de cloenda van assistir l’Alcalde i Regidor de la Policia Local, els responsables de formació de l’Institut de Seguretat pública de Catalunya i el cap de la Policia Local i es va destacar l’interès i satisfacció dels alumnes pels continguts de les matèries impartides i la professionalitat dels professors.
500 PLOCAL

 

CCOO S’IMPOSA EN LES ELECCIONS SINDICALS A L’AJUNTAMENTDesprés de totes les incidències que varen precedir a les eleccions sindicals dels treballadors de l’Ajuntament entre CCOO i UGT, que varen provocar enfrontaments, denúncies mediàtiques, intervencions al Ple i fins i tot  visites als jutjats, finalment es varen celebrar i CCOO es va imposar a la resta de les opcions. En una nota enviada pel sindicat guanyador destaquen “una clara victòria després de la signatura del conveni per part d’UGT i SPPM, sense tenir majoria a la mesa de negociació, i de tots els entrebancs i atacs contra els nostres candidats”.
Quant als delegats escollits pels treballadors el resultat és el següent:
Funcionaris: CCOO:4 delegats, UGT :2, SPPM: 2 i CSIF:1.
Laborals: CCOO: 3 delegats, UGT :2.

500 SANCHEZ

 

CONCERT DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA
Aquest divendres 21 de novembre, l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols celebra la diada de Santa Cecília amb una audició a les 19h al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer on hi participaran els alumnes que el curs passat varen fer el pas de grau, la coral de 3er i 4 rt de Nivell Elemental i l’orquestra infantil de corda.

500 ESCOLA MUSICA

 

EL RADAR DE CASTELL D’ARO CONTINUA EN EL TOP-3
El radar de la C-31 a Castell d’Aro, el de la C-35 a Caldes de Malavella i el de la C-31nord a Badalona i són els que més multen de tot Catalunya., D’ençà que es va instal·lar l’estiu del 2011 (dins un paquet format per 30 nous radars que es van repartir arreu del territori), recordareu que l’aparell de Castell d’Aro es va convertir en polèmic, perquè es troba just després d’un tram on el límit és de 100 qm/h. De fet, durant els cinc primers mesos de funcionament va arribar a imposar més de 21.000 multes. El Servei Català de Trànsit el va senyalitzar amb un cartell lluminós, però tot i això, continua ocupant les primeres posicions del rànquing.
Durant aquest 2014, Trànsit ja ha obert 606.310 expedients a conductors caçats per la xarxa de radars fixos situats a les carreteres catalanes. Una xifra a la qual s’hi han d’afegir encara 52.724 sancions més, interposades pels Mossos d’Esquadra a través dels 22 radars mòbils de què disposa el cos.

500 radar

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 22 de novembre
Camp de futbol “Josep Suñer”
16,00 h. Futbol empreses, La Pansa – Sant Andreu

Camp Municipal de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h.- Prebenjamí C – Cristinenc
10,00 h. Prebenjamí A – Aro
11,00 h. Aleví  A – Bons Aires
11,00 h. Aleví  D – Calonge
12,30 h. Cadet A – Palafolls
12,30 h. Cadet B – Cristinenc
16,00 h. Juvenil A – Olot
18,00 h. Vilartagues – Cristinenc

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
16,00 h. Infantil Masculí – Vedruna
18,45 h. Senior Masculí – Campdevanol

Diumenge, 23 de novembre

Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h. A.D. Guíxols – Besalú

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Benjamí A – Palamós
11,00 h. Benjami E – Monells
11,00 h. Aleví B – Sant Gregori
12,30 h. Infantil A – Cassà
16,00 h. Cadet B – Cristinenc

Pavelló Municipal la corchera
Club Básquet Sant Feliu
12,00 h. Cadet Femení – Vilafant

500 FUTBOL

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.